2777
2789
شما هدفت امتحان بنده هست و من جواب نمیدم. شما اعتقاد نداری بعد میخای آینده رو بگم.

چندتا تاپیک قبل‌تر از خودتو بخون نوشتی هرکی از حس ششم میگه چرت میگه 

الان خودتم داری چرت میگی 

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتا تاپیک قبل‌تر از خودتو بخون نوشتی هرکی از حس ششم میگه چرت میگه الان خودتم داری چرت میگی

خواستم امتحان کتم. واگرنه هیچ کس جواب ندادم. هنوز میگم چرته. من حس ششم ندارم 

بنده حس ششم خانم ها رو قبول ندارم. همش دروغ

اتفاقا حس ششم خانم ها خیلییی هم قویه

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

شما بفرمایید در مورد بنده البته بدون کینه

من نگفتم حس ششم هستم 

البته که بعضی وقت ها درست میگه حسم ولی ترجیه میدم برای شما حدسی نزنم

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

من نگفتم حس ششم هستم البته که بعضی وقت ها درست میگه حسم ولی ترجیه میدم برای شما حدسی نزنم

شما بفرمایید  هرچی میدونید بگید. میحام امتحان کنم خانوما رو... منم. میگم کدوم غلط و کدوم درست.    

شما بفرمایید هرچی میدونید بگید. میحام امتحان کنم خانوما رو... منم. میگم کدوم غلط و کدوم درست.

قد متوسط ینی نمیشه گف بلند بین ۱۶۰ تا ۱۷۰ 

هیکل متوسط 

مو مشکی 

پوست برنزه 

لباس چارخونه شاید گاهی اوقات بپوشی 

عینکم می زنی شاید

🌙✨️

شما بفرمایید هرچی میدونید بگید. میحام امتحان کنم خانوما رو... منم. میگم کدوم غلط و کدوم درست.

قدتون متوسطه مثلا ۱۷۶یا ۷ ؟ 

کمی تپل ؟

پوستتون گندمیه ؟ 

90 درصد اشتباه

😂😂😂 خیلیم عالی 

من نگفتم حس ششم هستم گفتم حس ششم خانم ها قوی هسته در مواقعی😁