2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره... سوال نمیدونی بپرس

😂 با حس ششمتون ماه تولد رو حدس نمیزنید یه سوالی که نمیدونم رو میگید جالبه 🤷‍♀️😀

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

یعنی چی

یعنی حس ششم شما که میگین ۵۰ درصد درست میگه یه ماه تولد رو نمیگین🤷‍♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

😂 با حس ششمتون ماه تولد رو حدس نمیزنید یه سوالی که نمیدونم رو میگید جالبه 🤷‍♀️😀

شما هدفت امتحان بنده هست و من جواب نمیدم.  شما اعتقاد نداری بعد میخای آینده رو بگم. 

اسکل میزنه انگار منو بپا که نشستم جوابشو میدم

جواباشو ببین کاملا معلومه همینجوری یه چی داره میگه 😂🫥🤦‍♀️ 

شما هدفت امتحان بنده هست و من جواب نمیدم. شما اعتقاد نداری بعد میخای آینده رو بگم.

😂😂😂 اگه یکم به حست اطمینان داشتی  اگه هم من میخواستم امتحان کنم یه حدسی میزدی 

شما از کجا میدونی من اعتقاد ندارم باید بدونم اون شخص حالا یکمم درست میگه یانه ؟ 

فکر کرده انگشتر بزارن پروفایل نشون از سید بودن و علم غیبه 😶

😂😂😂👌🏻