2777
2789

شهرزاد و فرهاد از بچگی باهم بودن... همبازی بودن و بعد از اون عاشق.. عشقشون بیشتر به وابستگی متصل شده بود یعنی حداقلش ۳۰ درصد از وابستگی متشکل شده بود.. وگرنه این‌همه عشق نافرجام.... حتی عشق شیرین هم بخشیش وابستگی بود چون دختر عموی قباد بود... 

شاید اگر پدر شهرزاد و فرهاد .. خدمت گذار بزرگ آقا نبودن... شاید اگر .... نمیدونم..

شاید درگیر زمانه.. خانواده.. عقاید...جبر... و.....

شاید باید از همون اول آذر و فرهاد باهم ...

شهرزاد و قباد....

شیرین و عبدلی......

حتی مریم و بابک :)))) ناگفته نمونه مریم و بابک زوج مورد علاقم بودن و هستند و خواهند بود :)))))) ... (گوگولیااا :)

به هر حال.. 

همشون عاشق بودن.. فرهاد فقط یکم بی دست و پا بود گاهییی دردسر می‌ساخت ولی بازم از حق نگذریم پای عشقش موند اونم..

..... راستی .. دلیل اینکه گفتم عشقشون با وابستگی همراه شده بود.. این بود که اگر عشقشون خیلیی آتشین بود شاید.. شهرزاد.نمیتونست برای قباد هزارو یک شب بخونه...

فرهاد با آذر داخل کافه قرار نمیذاشت.. از مرگ آذر انقدر اشفته نمیشد...

و....

این بود نظر من 

در ضمن من روانشناس رابطه نیستم صرفا نظرمو گفتم :))

باییی✨️

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

عشقشون بالغانه و همراه با پذیرش بود مخصوصا شهرزاد چون زنی بود که بلد بود زندگی کنه بلد بودن عاشق باشه همسر باشه مادر باشه و مهمتر از همه زن باشه با خودش و همه در صلح بود اما نمیتونست حقیر و تو سری خور باشه عاقل بود و انتخاباش همیشه درست و به جا عشق فرهاد و شهرزاد کمتر اما عشق شیرین به قباد سراسر وابستگی بود چون شیرین اصلا تجربه نداشت باهاش عاشقانه و درست رفتار بشه تو رابطه یه قبادو دیده بود و دوسش داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.