2777
2789

بچه ها من نامزدم

بعد کل هفته همو نمی‌بینیم فقط ی جمعه ها میرفتیم بیرون اونم با ماشین 

نامزدم ماشینش فروخته ۲ ماه 

۲ ماه جمعه ها دیگه بیرون نمیریم چون ماشین نداریم 

نامزدم گفت بیا امروز بریم فرش ببینیم بخریم منم گفتم مامان ماشین امروز بده به ما شروع کرد هر هفته جمعه ها بیرونی ی بار نرو فلان رفت به بابام گفت شروع کردن ب غیبت کردن یواشکی 

بعد نامزدم ناراحته میگه ی نفر تعارف نمیزنه بیا ماشین بدم بهت لازم داری نداری 

الانم روم نشد ب نامزدم بگم ماشین ندادن الکی گفتم حال ندارم نریم بخدا موندیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسنپ 

اصلا از رو زدن به هر کسی برای هر چیزی من بدم میاد 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب با اسنپ برید نامزدت توقعش زیاده میدونی الان چقدر پول ماشینه مردم وظیفه ای ندارن ماشین شونو به شما بدن

(البته حقو به مامانت هم نمیدم)

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊

خب پدر مشخص منم یه تایم ماشین نداشتیم بابام اصلا تعارف نمی‌کرد ولی داداشم چون فاصله سنی با همسرم کمتر و راحت تره اون می‌گفت هر وقت نیاز داشتین ماشین ببر همسرت اگه برادر داره یا پدرش ماشین داره همون بهتر که از سمت خودش بگیره گرچه من از همون داداش خودمم نگرفتم هرچقدر هم داداش همسرم گفت از اونم نگرفتم خرید عقد کت شلوار و وسایل منو با اسنپ رفتیم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️