2777
2789
عنوان

زندگی تکراری

161 بازدید | 23 پست

هر روز ک از خواب پا میشم میگم خب ک چی

پا میشم ی چیزی میخورم ی کتابی میخونم میرم سر کار تا شب

شبم خسته میام خونه و کارای تکراری میکنم

حقوقم هم به هیچ جایی نمیرسه ۱۲ ت میگیرم 

سرکار همه بچه ها جوون هستن سنشون ۲۰ تا ۲۵ سال 

من سنم ۳۵ سال و مجرد  . همش میگم ببین تو دیگ پیر شدی و ... شماها چیکار میکنین ک حس خوب داشته باشین؟

اگه متاهل هستین یا مجرد چطوری زندگیتون رو میگذرونین؟

من حس میکنم هیچ هدفی ندارم تو زندگیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سعی میکنم خودمو رشد بدم سعی میکنم هرروز بهتر از دیروز باشم ما که از این دنیا چه زود چه دیر میریم چه بهتر قبل رفتن اثر خوبی از خودم بگذارم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

تو ،سرکار میری باز تنوعه ..من از صبح که بلند میشم تا شب کار خونه بعدم پای تلویزیون .روزای تکراری ،ماشینم نداریم همش خونه ..چرا ازدواج نکردی ؟ چرا با خانواده ت زندگی نمیکنی خوب با اونا برو مسافرت تفریح 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
تو ،سرکار میری باز تنوعه ..من از صبح که بلند میشم تا شب کار خونه بعدم پای تلویزیون .روزای تکراری ،ما ...

ممنم تا چن ماه پیش کارم تو خونه بود اکثرا تو خونه بودم دیگ از بس حالم بد شده بود رفتن کار بیرون گرفتم باز به جاش پاهام واریس گرفته 

با خانواده زندگی میکنم اما همش دعوا دارند و بحث و این چیزا ‌. اصلا باهاشون بهت خوش نمیگذرم بخوای بری جایی 

شما چی ازدواج نکردی مث من؟

منم نود درصد اوقات همین کارارو می‌کنیم حتی دوستای تکراری کارای تکراری حرفای تکراری 

من حتی با دوستانم بیرون میرم حسم همینه

همش هم جدیدا به زندگی بقیه غبطه میخورم همش فکر میکنم فلانی خوبه زندگیش

فلانی بهترین زندگی رو داره 

نمی‌دونم والا

ممنم تا چن ماه پیش کارم تو خونه بود اکثرا تو خونه بودم دیگ از بس حالم بد شده بود رفتن کار بیرون گرفت ...

قبلا جداشده بودم تنها زندگی میکردم یمدت شاغلم بودم ،خیلی اونموقعها حالم بهتر بود ..ولی الان که ازدواج مجددکردم  خیلی کسل کننده س ..کدوم شهری ؟ یه دوستی چیزی داشته باشی خوبه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
منم نود درصد اوقات همین کارارو می‌کنیم حتی دوستای تکراری کارای تکراری حرفای تکراری من حتی با دوستانم ...

من حس میکنم اگه خونه باغ  داشته باشیم باغی ،باغچه ای گل و گیاهی،حتی من عاشق مرغ و خروسم😊..حالا من حالم با اینا خوب میشه از زندگی تو شهرم متنفرم 

چجوری مثلا رشد میدی؟چیکار میکنی؟

رو اخلاقم دارم کار میکنم فعلا عصبانی نشم مثلا غیبت نکنم یا حواسم به حرف زدنم باشه کسی ناراحت نکنم و از اینجور کارا 

از یه طرفم دارم سعی میکنم کتاب بخونم فکر کنم و پادکست گوش بدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم نود درصد اوقات همین کارارو می‌کنیم حتی دوستای تکراری کارای تکراری حرفای تکراری من حتی با دوستانم ...

خیلی حس بدیه 

همش فک میکنم ک دیگ من پیر شدم تموم شد رفت 

باز تو خوبه چن تا دوست داری ک میری بیرون اینا

من فقط سرکار چن تا دوس دارم ک هر کدومشون مشغله های خودشون رو دارن و تازه چندین سال از من کوچیکترن

رو اخلاقم دارم کار میکنم فعلا عصبانی نشم مثلا غیبت نکنم یا حواسم به حرف زدنم باشه کسی ناراحت نکنم و ...

منم کتاب و پادکست اینا بضی اوقات گوش میدم اما هیچی ب هیچی 

من چندین سال زندگیم رو از دست دادم بابام سرطان گرفت و ناتوان شده بود به آون رسیدگی میکردم دوران کرونا چون حالش خوب نبود اکثرا خونه بودم ک با بیرون رفتنم اینارو هم مریض نکنم 

اما الان میبینم چ اشتباهی کردم زندگیم تباه شد