2777
2789
عنوان

زندگی تکراری

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست
قبلا جداشده بودم تنها زندگی میکردم یمدت شاغلم بودم ،خیلی اونموقعها حالم بهتر بود ..ولی الان که ازدوا ...

مشهدم.دوستای قدیمم همه ازدواج و بچه و اینا دارن و کلا راهشون

فرق کرده با من . فقط چن تا همکار دارم ک باهاشون حرف میزنم اما خب حالم خوب نمیشه خیلی 

حس میکنم از همه چی عقب افتادم .این همکارام خیلیاشون همزمان درس میخونن . دوست پسر دارن. فلان کارو میکنن.  میرن بیرون شام و... .لباسی جدید مدل موهای جدید اصن نمیدونم این همه پول از کجا میارن چجوری این همه کار میکنن تو این وقت کم چون ما ۷ ساعت هر روز سر کاریم همش اعصابم بهم میریزه.ماشینم ندارم حداقل برم بیرونی خارج شهری همش باید سوار اتوبوس شم حالم از خودم بهم میخوره

من حس میکنم اگه خونه باغ داشته باشیم باغی ،باغچه ای گل و گیاهی،حتی من عاشق مرغ و خروسم😊..حالا من ح ...

منم همین فکرو میکردم ولی الان میرم حیاط تا گل بکارم باغچه رو سنگ میریزم و ازاین کارا سبزی کاری

ولی بعدش بازم حوصله م سرمیره و تکرار و تکرار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو اخلاقم دارم کار میکنم فعلا عصبانی نشم مثلا غیبت نکنم یا حواسم به حرف زدنم باشه کسی ناراحت نکنم و ...

منم سالهاست اینکارارو کردم الان خوبترم اصلا غیبت کسی رو نمیکنم کاری به کاره زندگی کسی ندارم توی جمع ملاحظه همه آدم‌ها رو میکنم قبلاً زیادتر حرف میزدم ولی الان نه خیلی بهتره وقتی زیادتر حرف میزنی کمتر فکر می‌کنی و الکی حرف و حرف تا سوتی بدی من الان کسی رو ناراحت نمی کنم یا حس کنم بابت ناراحتی شده سریعا عذرخواهی میکنم 

قبلا جداشده بودم تنها زندگی میکردم یمدت شاغلم بودم ،خیلی اونموقعها حالم بهتر بود ..ولی الان که ازدوا ...

اینو از خیلیا شنیدم منم تنها بودم خیلی حالم بهتر بود باز ازدواج مجدد کردم حس میکنم اوکی نیستم اصلا 

قبلاً هم شاغل بودم هم مثله یک پرنده آزاد و خوش

منم همین فکرو میکردم ولی الان میرم حیاط تا گل بکارم باغچه رو سنگ میریزم و ازاین کارا سبزی کاریولی بع ...

نه بابا😁من یکی دوسال همچی جایی بودم عشق میکردم،فلفل دلمه ای ،بادمجون ،سبزی ،همه چی میکاشتم هرچندم سبزیام مخصوصا تره من نمیفهمم سیخ سیخ ،قیچی هم میزدم همون بود خوب نمیشد😂😂 ولی خونه مستاجری بود لذته تموم شد رفت

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌