2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آب نریختم ایندفه اینجوری درست میکنم😊

زیاد نریزی ها اندازه ای باشه یه بند انگشت آب از برنج بیادبالا زیاد بریزی شفته میشه 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
هاا من اینکارارو نکردم اصن🤭

عزیزم 

چنبار درست کنی قلقش میاد دستت خیلی خوشمزه میشه 

با دوغ و سالاد شیرازی و ترشی فلفل بندری و لیته امتحانش کن مخصوصا سبزی کنارش 

محشرهههههه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

زیاد نریزی ها اندازه ای باشه یه بند انگشت آب از برنج بیادبالا زیاد بریزی شفته میشه

آره اسی اینکه دوستمون کفت رو حواست باشه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

باشههه😍رب هم میریزید

بستگی به سلیقه خودت داره 

ما نمیزنیم چون حس میکنیم طعمشو عوض میکنه 

اگه رب خونگیه بزن 

گوجه هاتم باید خوب باشن نه ازین سفتای سالادی که مزع ندارن قرمز و نرم

سلام دورت بگردم کاربری قبلیت چیشد بیمتتی ام

سلام عزیزم خدا نکنه به مدت سه روز تعلیق شدم 

یه کاربر میگفت سه ساعت میرم تو حموم می مونم هر دفعه میرم گفتم آب نیست رعایت کن گفت به توچه پولش میدم دیگه باهاش بحث که کردم بهم گفت خنگ سرت از تو ک..ون بقیع بکش بیرون یه کاربر نی نی یار تگ کرد براش نی نی یار من وتعلیق کرد ولی اون تعلیق نکرد چون دیدم تو یه تاپیک کامنت گذاشت 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂

من دوست دارم با مرغ میپزن من سیب زمینی هم میزنم خوب میشه با ماست میخوریم 

سیب زمینی رو نگینی سرخ میکنم و مرغم مکعبی سرخ میکنم و پیاز رنده شده پوره گوجه هم میزارم ابش کشیده شه بعد قاطی میکنم در حد دو دیقه سرخ میکنم و با برنج قاطی میکنم ابکش نکنی بهتر میشه به همین  ترکیب لوبیا بزنی میشه لوبیا پلو رب هم میزنم برای رنگش

سلام عزیزم خدا نکنه به مدت سه روز تعلیق شدم یه کاربر میگفت سه ساعت میرم تو حموم می مونم هر دفعه میرم ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ای داد من 

با این کاربرا بحث نکن خیلی زیاد شدن تو سایت