2777
2789
عنوان

شله زرد

159 بازدید | 14 پست

سلام دیروز شله زرد درست کردم برنج سه پیمانه هفت پیمانه آب ولی نمیدانم چرا دانه های سفید برنج توش بود مقداری ازآن این طوری بود با 6 پیمانه شکر دلیلش چی بود ازساعت 6 صبح روی حرارت بود تا 9 ونیم ولی نپخته بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین قبل از درست کردن وقتی که برنج نیم دونه رو خیس میکنی ،قبلش اینقدر بشوره که اب شفاف شفاف بشه

بعد که خیس کردی یخورده زعفرون بریز توی اب برنج که خیس کردی،تا فرداش که میخوای بپزی کل دونه های برنج رنگ گرفته ،بعد دیگه استرس اینکه برنج سفید بمونه نداری و مصرف رعفرونت هم خیلی کمه

اینی که رنگ نگرفته فکر کنم مربوط به زمان اضافه کردن شکر و زعفرونه

زعفران اضافه کردم تو ابش برنج گلستان بود نیم دونه نبود برنجش نپخته بود ورنگ سفید برنج نمایان بود

بخاطر اینه که نیم دونه نبوده برنج بوده حالا من رفتم یجا شله زرد می پختن واسه نذری برنجو ریختن تو سبزی خورد کن بعد پختن آنقدر نرم و خوب شده بود

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️