2777
2789

جنوب زندگی میکنم منی که همیشه با دوستام بیرون بودم الان میرم تا سر کوچه و برمیگردم واقعا چشمام سیاهی میره گرمای اینجا غیر قابل تحمله و همراه با شرجی هست بعضی روزا 

دو روزه گفتم حالا که حاضر نیستم تا دم در هم برم شروع کنم  شیرینی بپزم و غذا درست کنم هم تجربه میشه هم یاد میگیرم برای مهمونی یا خودمون توی خونه درست کنم 

هر دوبار تجربه اولم بود ولی خیلی خوب درومد هم پیتزا هم نون شکلاتی 

بذارم عکس؟😁شما هم نمره بدین یکم انگیزه بگیرم 

🤧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلە بذاراینجا یە هفتەس خنک شدە

وای خوشبحالتون 

من مریضم هستم همین ک یکم گرما رو تحمل میکنم حالت تهوع و دردم شروع میشه یا باید آمپول بزنم یا کلی قرص ضد تهوع و مسکن 

تصمیم گرفتم تا هوا بهتر میشه بیرون نرم زیاد 

🤧

لایک

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

هوا خوبم باشه کجا بریم کجارو داریم بریم ،من با دوتا بچه کوچیگ تک و تنها ،شوهرمم ک میگ ول کن بخوابم کجا بریم ،اصن هیچ اتفاقی نیفته من راضیم همین خونه بمونم هوام جهنم باشه

هوا خوبم باشه کجا بریم کجارو داریم بریم ،من با دوتا بچه کوچیگ تک و تنها ،شوهرمم ک میگ ول کن بخوابم ک ...

منم مامانم اینطوریه 

هوا خوب باشه میگم بریم بیرون میگه خوشم نمیاد برم بیرون خسته میشم منم دیگه اصرار نمیکنم

🤧