2821
2789
عنوان

دوست صمیمیم

162 بازدید | 28 پست

من چندسالی هست ازدواج کردم ودوستم چندماه پیش..

ازوقتی ازدواج کرده باهام به شدتتتتتت سرسنگین شده..بااینکه خودم معرف ازدواجش بودم..

الان فهمیدم بارداره ازم‌پنهان کرده ..(خودم چندساله بچه دار نمیشم)

ما قبلنا مثل دوتا خواهر بودیم..همیشه اگه  از چیزی ناراحت بودیم..دردودل داشتیم‌ یا هرچیزی به هم زنگ میزدیم باهم سفر میرفتیم‌...از پیش دبستانی باهم روی یه نیمکت درس خوندیم ..

ازوقتی ازدواج کرده انگار دیگه منو نمیشناسه.. هربار بهش زنگ زدم به بهانه ای یا جوابم رو نداده یا کلا درحد دودقیقه باهام حرف زده..رفتم خونشون باهام سرد برخورد کرد منم نیم ساعت موندم بلند شدم اونم اصلا انگار نه انگار..

خیلی دلم گرفته..

واینکه تنها دوستم بود..ازخواهرم باهاش راحت تر بودم..

الان مدتی بهش زنگ وپیام نمیدم..اونم باهام اصلا کاری نداره..

دورشو خط بکش

میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن

اخ عزيزمممم. چه حس بدي داره. 

ديدم يسريا اينجا مثل مشكل تو رو داشتن ولي دليل رفتار دوستت رو هيچ وقت نفهميدم

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ عزيزمممم. چه حس بدي داره. ديدم يسريا اينجا مثل مشكل تو رو داشتن ولي دليل رفتار دوستت رو هيچ وقت ن ...

خیلی حس بدی..

واینکه خودم معرف ازدواجش بودم..

خط کشیدم فقط دلم گرفته..احساس تنهایی میکنم..خیلی باهم جیک توجیک بودیم..حد ومرز ها روهم نگاه میداشتیم ...

حق داری عزیزم منم درکت میکنم.چه میشه کرد دنیا و آدماش تا بوده همینطوری بی وفا بوده

میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن
ازوقتی ازدواج کرده سرسنگین شده..ازهمون اول که بچه دار نشد..بهتر بگم از وقتی که نامزد کرد

چقدر بد

خب ازش بپرس

برای شادی روح پدرم و آرامش دل مادرم صلوات میفرستید لطفا

مگه شوهرش چه نسبتی باهات داره؟

شوهرش میشه دوست همسرم..البته صمیمی نیستن.درحد هم دانشگاهی بودن ..مادرپسره  من رو می‌شناخت بهم گفت یه دختر بهم معرفی کن منم دوستم رو معرفی کردم..

چطوری بفهمم..کلا از وقتی نامزد کرد جوابم‌رو سر بالا میداد..بهش میگفتم ساعت چنده میگفت نمیدونم

خوب معلومه ناراحت است ولی از چی؟ از یک دوست مشترک بخواه ازش سوال کنه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز