2777
2789
عنوان

دوست صمیمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 28 پست
شوهرش میشه دوست همسرم..البته صمیمی نیستن.درحد هم دانشگاهی بودن ..مادرپسره من رو می‌شناخت بهم گفت یه ...

احتمالن تعریف تورو شوهرش پیشش کرده اونم حساس شده البته اگه از سمت شوهر خودتم مطمئنی که خدایی نکرده رفتار بدی نداشته که خودش یا شوهرش بهشون برخورده باشه یا بدشون اومده باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالن تعریف تورو شوهرش پیشش کرده اونم حساس شده البته اگه از سمت شوهر خودتم مطمئنی که خدایی نکرده ر ...

نه بابا...هممون مذهبی هستیم وهمسرم همیشه جز در حد سلام صحبتی باهاش نکرده..همسر اونم من از چیزایی که همسرم گفت میشناسمش وباهاش تاحالا همکلام هم نشدم.

نه بابا...هممون مذهبی هستیم وهمسرم همیشه جز در حد سلام صحبتی باهاش نکرده..همسر اونم من از چیزایی که ...

پس در دسترسش نباش یکم فاصله بگیر تا خودش بیاد سمتت....منم یکی از دوستام همینطوری حالی به حالیه

بهش فرصت بده و ازش دور شو شاید بعدا خودش بیاد سمت شما

کاری به کارش ندارم.الان تقریبا ۱۰روزی میشه که یه پیام ساده هم دیگه بهش ندادم..

ان شاءالله که خوشبخت باشه ..اگه دوست داشت بیاد سمتم منم میرم جلو اگه نه که شاید دلش نمیخواد دیگه باهم باشیم‌فراموشش میکنم..فقط! طول میکشه تا ازاین فاز تنهایی دربیام

مگه به جز اون دوست دیگه ای نداری؟

چندسال پیش اومدیم یه استان دیگه..

همه دوستام اونجا بودن..

اینجا باکسی خیلی صمیمی نیستم..این دوستم ازدواج کرد اومد همیشه شهری که هستم خیلی ذوقش رو داشتم

اسی خواهرم از وقتی ازدواج کردشوهرش نزاشت دیگه با دوستاش در ارتباط باشه شایدم شوهر دوستت به دوستت اجا ...

نه بابا..همسر وخانواده همسرش رو میشناسم..

به خصوص مادرش.همسرش به شدت آدم اهل ارتباط!وخونگرمی..

منم یه دوست داشتم فامیل بودیم از بچگی باهم بزرگ شدیم از همه چیه زندگی هم خبر داشتیم یه مدت بود عوض شد کلا عقایدش اینا اون موقع یکم مذهبی بود بعد درمورد همین مسائل حرف میزدیم یه بار باره آخر پیامم و خوند جواب نداد آنفالو ریمومم کرد هنوز که هنوزه تو شوکم چطور کسی که انقد بهم نزدیک بودیم دورم و خط کشید بعضیا عجیبن دیگه شاید شاید همسرش خوب نیست و شمارو مقصر میدونه نمیدونم چرا اینجوری حس کردم

منم یه دوست داشتم فامیل بودیم از بچگی باهم بزرگ شدیم از همه چیه زندگی هم خبر داشتیم یه مدت بود عوض ش ...

نه عزیزم مطمئنم همسرش خوبه الحمدلله.

منم معرف بودم بهش گفتم که تحقیقات پای خودت..وتحقیق کردن وحسابی راضی بودن..

احساس میکنم فکر میکنه بهش حسادت میکنم خیلی از دخترا رو میبینم تا ازدواج میکنن اینجوری میشن اینو از برخوردورفتاراش به وضوح احساس کردم...الان هم که بارداره وازم مخفی کرده فکر میکنه من به زندگیش غبطه میخورم ..چون میدونه من مشکل بچه دار شدن دارم.. خلاصه کلام این که میدونم مشکل از من‌یا همسرش نیست..خودش دوست داره فاصله بگیره..منم دعا میکنم خوشبخت بشه.‌

دلم از تنهایی خودم‌گرفته..

نه عزیزم مطمئنم همسرش خوبه الحمدلله.منم معرف بودم بهش گفتم که تحقیقات پای خودت..وتحقیق کردن وحسابی ر ...

خب خداروشکر

احتمالا همینه اگه میخوای خودش پیام داد مستقیم باهاش حرف بزن دلیلش و بپرس

انشالله دامن شمام سبز میشه پیاز درمانی انجام بده

شما همسرت و داری گلم تنها نیستی