2777
2789
عنوان

ساس درد بی درمون

102 بازدید | 13 پست

تفریبا یکماهه ساس اومده خونمون، یکبتر سمپاش اوردیم قرص برنج گذاشت، باز بودن و من رو میزدن، دوبتره سم تخصصی خودمون گرفتیم، ۱۰ لیتر رو خالی کردم، از همه چیز چکه میکرد، بازم هنوز هستن، بابخارشو همه جا رو زدم، سانت به سانت خونه رو گشتم، درز ها رو پر کردم، تمام رختخوابها رو با اب جوش شستم، لباس ها رو با اب جوش شستم چندین و چند بار، و همه چیزهای اضافه رو داخل کیسه کردم و بستم. هر روز فرشها رو بخار میزنم، ولی بازم تک و توک نیشم میزنن، و من اصلا نمیبینمشون، هیچاثری ازشون نیست، بید چه خاکی بر سرم بریزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ساس هیچ جوره از وسایل خونه نمیره(فرش، مبل، رخت خواب، پرده، لباس و...)

اخه چجوریه که نمیره؟ عجیبه، 

من مبلهام سادست، تمامش رو بخارشو زدم، پرده ها رو کندم یه چیز ساده نصب کردم، فرش رو انقدر بخار شو زدم داغون شده

واییییی خدا نصیب دشمنمم نکنه!!!!!

ما چند سالی هست خلاص شدیم

ینی خیلیییی هزینه گذاشت رو دستمون خیلی

چاره ای هم نداره تا بیشتر وسایل رو عوض کنی 

ما منابع اصلی شونو پیدا کردیم ،زیر تلویزیون، پشتی، فرش، جاکفشی و............ همههههه رو انداختیم دور در کنارش هروز سمپاشی از سم های بشدت قوی داشتیم انقد شستیم انقد شستیم انقد پول سم دادیم که......

اصن خیلی بده لامصب 

و اینم بگم در طول روز خیلی تخم ریزی دارن سریع تر منبع شونو پیدا کن وگرنه قوی تر از قبل رو سرت آوار میشن

فقط خدا به دادت برسه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

واییییی خدا نصیب دشمنمم نکنه!!!!!ما چند سالی هست خلاص شدیمینی خیلیییی هزینه گذاشت رو دستمون خیلیچاره ...

من همه جا رو گشتم، هیچ کجا اثری نیست ازشون، ولی صبح ها یه دونه نیش میزنن.

به خدا میخوام بمیرم از ناراحتی

واییییی خدا نصیب دشمنمم نکنه!!!!!ما چند سالی هست خلاص شدیمینی خیلیییی هزینه گذاشت رو دستمون خیلیچاره ...

تله هم گذاشتید براشون؟

از خرج و مخارجش نگم که داغونموم کرده

چون فقط منو میزنن شوهرم شاکیه، میگه تو بهانه میگیری، وسواس داری

تله هم گذاشتید براشون؟از خرج و مخارجش نگم که داغونموم کردهچون فقط منو میزنن شوهرم شاکیه، میگه تو بها ...

نه تله چی؟مگه موشن⁦🤦🏻‍♀️⁩😂⁦♥️⁩

اره خیلی هزینه بره

نه واسه یه عده نیش هم میزنن خارش و التهاب اینا نداره مامان منم مثل شما بود تا نیش میزند سریع خارش می‌گرفت تا حدی ک از خواب بیدار می شد

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

نه تله چی؟مگه موشن⁦🤦🏻‍♀️⁩😂⁦♥️⁩اره خیلی هزینه برهنه واسه یه عده نیش هم میزنن خارش و التهاب اینا ند ...

تله فرومون میگن، مخصوص حشراته، ماده جنسی ازاد میکنه، نرها میان سمتش وگیر میکنن توی چسب

تله فرومون میگن، مخصوص حشراته، ماده جنسی ازاد میکنه، نرها میان سمتش وگیر میکنن توی چسب

اها نه عزیزم

ما فقط سم می‌زدیم 

راستی تو تَرَک های دیوار اینا هم میرن اونجا هم اگه نگاه نکردی نگاه کن یکی از منابعش تو خونه ما ترکا بودن