2777
2789
عنوان

کسایی که کلومفین مصرف کردند

117 بازدید | 14 پست

سلام منم رفتم دکتر بهم گلوکوفاژ داده روزی یکی مصرف کنم و اینکه کلومفین هم سه تا دونه داده که روز ۶ .۷ .۸ قائدگی مصرف کنم .این سه روزی که باید مصرف کنم افتاده تو سه روزی که محلس پشت سر هم دعوتم.میخواستم بدونم عوارض خاصی مثله سردرد و دلدرد شدیدداره یا نه میشه تحمل کرد یانه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید با گلوکوفاژ حالت تهوع بگیری ولی کلومیفن الان علاسم نداره موقعه تخک گذاری تخمدانهات درد میگیره.ک ...

نمیدونم عزیزم منم تجربه ای ندارم اولین باره رفتم

بهم گفت قرصه ۵ تا یی هست ولی شما ۳ تاشو مصرف کن روز ۶ و۷ و ۸ پری

واسه من که کلومیفن عوارضی نداشت

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
نمیدونم عزیزم منم تجربه ای ندارم اولین باره رفتم بهم گفت قرصه ۵ تا یی هست ولی شما ۳ تاشو مصرف کن رو ...

من اول اپو متفورمین میخوردم شبا یکم حالت تهوع داشتم بعد دکتر عوضش کرد گلوکوفاژ نوشت یک هفته اول مصرف گلوکوفاژ حالت تهوع شدید و بی اشتهایی داشتم بعدش خوب شدم 

نه متاسفانه من سه دوره هم دارو خوردم هم آمپول زدم ولی هیچ    

انشالله به زودی خبر باردار شدنتو بدی عزیزم. توکلت به خدا باشه. اون تنهات نمیزاره

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت