2777
2789
عنوان

سواد رابطه 🌻

262 بازدید | 23 پست

🌱سواد رابطه:

وقتی سواد رابطه داری : درسته باهم توی یک رابطه ایم اما هرکس حریم شخصی خودش رو داره

وقتی سواد رابطه نداری : اگه بهم اعتماد داشته باشه رمز همه چیش رو بهم میده و میذاره گوشیش رو چک کنم

وقتی سواد رابطه داری : هرکس نیاز داره یه زمانی رو با دوستاش بگذرونه 

وقتی سواد رابطه نداری : اگه دوستم داشته باشه و واقعا بهش کنارم خوش بگذره همه جا فقط با خودمه

وقتی سواد رابطه داری : مشکلات و ناراحتیام و انتظاراتم رو بیان می کنم

وقتی سواد رابطه نداری : اگه ناراحتم کرد چیزی نمیگم تا یه موقع رابطمون خراب نشه

وقتی سواد رابطه داری : همون‌جوری که هست دوسش دارم

وقتی سواد رابطه نداری : اگه واقعا دوستم داشته باشه جوری که من میخوام میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

منبعت چیه ؟

خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

الان من سواد رابطه ندارم! وقتی شوهرم می آد خونه کلا گوشی اش دست من و بچه ها هست

طرف تا چیزی تو گوشیش نباشه ترس دیده شدنش رو نداره من روز اول شرط کردم که گوشی وسیله شخصی حساب نمیشه سرشم نمیرم ولی میدونه هروقت گفتم گوشیتو بده باید بده

خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.

اگه حریم خصوصی اینه که رمز گوشی همو نداشته باشیم و هرکی گوشیشو تو 7 تا سوراخ قایم بکنه من تو رابطع ب ...

منظورازاون حرف شک بی مورد بود 

خودم و حرف های روانپزشکان و دیگران

پس قابل استناد نیست اصلا هروقت یک منبع موثق داشتی نشرش بده 

ذهن خودش🤣

صد البته چیزی بالاتراز تجربه خود ادم نیست فکرمیکردین قراره برم اتم بشکافم تا چیزی بنویسم؟