2821
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 44 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تربیتش برام مهمه این زور میگه میگه بچه باید عین ما بشه عین ما حرف بزنه اسمم انتخاب کرده بچه برادرش ...

خوب شما الكي بگو باشه ميارم،ولي بعد كه به دنيا اومد نبر،منم مادر شوهرم هي مي گه اگه بچه اوردي مال ما هر روز مياريش منم مي خندم مي گم باشه به جاريمم مي گفت ولي وقتي به دنيا اومد خودش ديد هي بايد كون بچه بشوره پشيمون شد

همه ى زندگيم دخترم آيما❤️

بچه ها تا ٤،٥ ماه اول همش دل درد دارن همش نياز به دكتر دارن و دردسرشون زياد همون موقعه ببر كه پدرشون در بياد،اينجوري هم احترام نگه داشتي هم دهنشون بسته ميشه،ولي در كل خوشبحالت كه دوقولن

همه ى زندگيم دخترم آيما❤️

مگه همسرتون زیر دست همین پدر تربیت نشده؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
2823
2791
2779
2792