2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 44 پست

بنظرم یه گوشت در یه گوشت دروازه باشه اعصابتو بخاطر اتفاقی که هنوز نیافتاده بهم نریز

بزار بچه هات بدنیا بیان بعد 

کاش یکی از خانوادت میامد پیشت خونه خودت میموندی 

نمیدونم اخلاق خانواده همسرت رو اماااا خانواده همسر من باشن منت همین روزا رو سرم میذاشتن فردا روز

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه چهار تا نوشو داره نگه.میداره اینم داره برتش نقشه میکشه

چهارتا نوه نگه میداره😨😨😨😨😨😨

مامان من دخترمو نگه میداره بیچاره هیچ جا نمیتونه بره بخاطر دخترمن خونه نشین شده

چجوری تحمل میکنن چهارتا رو🤤🤤🤤🤤

نه چهار تا نوشو داره نگه.میداره اینم داره برتش نقشه میکشه

خوب خیلی هم عالی من دلیل حساسیت ها تو نمیفهمم واقعا اگه کسی به من این پیشنهاد رو داده بودم من یه لحظه تردید نمیکردم یعنی فکر میکنی پرستار دلسوزتر از پدرشوهرته؟؟؟ خوب مرستار رو بگیر با بجه بفرست خونه پدرشوهرت 

دقیقا  پدر شوهر منم میگه بعد یه ماه بچه رو میارم برا خودم  منم میگم اگه یه ساعت تونستی ن ...

ایناازدوس داشتنه ولی خوب ازرونادانیم هست دیگه نبایدبگن وحساس کنن

وخدایی که بشدت کافیست
چهارتا نوه نگه میداره😨😨😨😨😨😨 مامان من دخترمو نگه میداره بیچاره هیچ جا نمیتونه بره بخاطر دخترمن ...

حالا میگه تو که میخوای پول پرستار بدی پرستار بگیر بیار جلو چشم خودم

سخت نگير عزيزم اون از رو عشق و علاقه ش مي گه بيار بچه تو اينجا،وگرنه اگه دوست نداشتن نمي گفتن

تربیتش برام مهمه

این زور میگه میگه بچه باید عین ما بشه عین ما حرف بزنه اسمم انتخاب کرده

بچه برادرشوهرم باهاشونه اصلا از پدرمادرش حساب نمیبره چون میره پیش دوستلش تو زمینای کشاورزی بچه رو هم میبره بچه خِی صدا سگ درمیاره میگه سنگم بزنین برم تو آغولم