2777
2789
عنوان

دلتنگ نگاهت شدم

272 بازدید | 19 پست

دلتنگ نگاه مهربانش هستم، همان نگاه که می‌توانست سکوت را پر از حرف کند و قلبم را آرام سازد.

هر بار که چشم‌هایش را به یاد می‌آورم، دنیا رنگ دیگری دارد و حتی فاصله‌ها هم نمی‌توانند گرمای آن نگاه را از من بگیرند.

گاهی دلم می‌خواهد تنها بنشینم و در سکوت، دوباره در همان چشم‌ها غرق شوم، همان جایی که حس می‌کنم همه چیز درست و کامل است…

به یاد زیباترین دختر دنیا که ندارمش... 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عشق وجود ندارد داداش 

همش چرت و پرت و خزعبلات ذهن

به فکر خودت باش و خانواده ات

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

ندادنش بهم، با خواستگارش ازدواج کرد

برادر باور کن بعد از ازدواج طوری برا هم عادی میشدین که دیگه از این شعر و غزل‌ها خبری نبود، عشق با نرسیدن تا ابد زنده می مونه، من و شوهرم کشته مرده همیم، اما عادیه عادی، دیگه از اون ذوقها و غش و ضعفها خبری نیس، نهایت پیام عاشقانمون این هس که عشقم سیب زمینی پیاز بخر، شوهرمم جواب میده چشم جانم چیز دیگه ای نیاز نیس؟!! 😂😂😂😂😂 باور کن، میخای هم از خیلی عاشقان دلخسته که بعد از کلی عطش عشق به هم رسیدن سوال کن، همشون بی چون و چرا خاهند گف، بعد از ازدواج، همه چی عادی میشه

ولی قبول کن عشق نبوده حست،فقط دوس داشتن بوده،،،عشق رو نمیتونی ول کنی

بعضی وقتها شرایطی پیش میاد که عشق توی رفتن معنا میشه. گاهی وقت ها نرسیدن سرانجام عشقه... خیلی مسائل قابل بیان نیست.