2777
2789

باخانوادش ی حیاط میشینیم کلا رابطه نداریم پیش خانوادش میشینه اصن خونه نمیاد حتی برای خواب هم پیش اونا میخوابه اصن ب من اهمیت نمیده انگار من وجود ندارم  من ازدواج دوممه بخاطر حرف مردم و بچم تحمل میکنم و یدونم خانوادم حمایت نمیکنن میگن خجالت میکشیم ازمردم.اگ بگین مجرد بامجرد چرادقت نکردی متاسفانه ماهم روستایی هستیم همه چیه منو میدونس من اصن دروغی براش نگفته بودم هزار بارم بهش گفتم بایکی مث خودت باش گف من تورو میخوام خانواده هامون مخالف ازدواج ما بودن.من بازم مشکلی ندارم هزاربارم گفتم اگ نمیخوای تموم کن لازم نیس اینکارارو کنی میگه خودت برو توافقی تموم کن منم واقعا چون حمایت نمکنن نمیتونم اینکاروکنم همش تنهام توخونه افسردگی گرفتم خیلی تنهام بنظرتون چیکارکنم لطفا برای من ی راهی نشون بدین خواهش میکنم ازتون🥲😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا تو دختری همه از خوشگلیه من حرف میزدن ولی این کاری کرده کلا اعتماد بنفسم صفر شده اصن ی جوری پیش همه بهم بی احترامی کرده هیشکی بهم احترامم نمیزاره

چرا ازدواج کرده پس دقیقا؟؟.اخیرا بحث و دعوایی پیش اومده؟ ازدواجتون اجباری بوده؟

ن باخواست خودمون خیلی عاشق هم بودیم ولی بعد ازدواج کلا تغییر کرد  انگار همون ادم نیس

خب شما میگی ن راه پیش دارم ن راه پس ...ما چی بگیم؟

بنظرم طلاقتو بگیره با پول مهریه ات ی خونه بگیر یا ب شوهرت بگو ی خونه واسه ات بخره و جدا شین بعدشم برو سر کار

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸