cifer مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 3713 عنوان یک سوال اساسی 51 بازدید | 5 پست چهزمون سلفی واقعی تره یا پشت دوربین چون پشت دوربین قیافم واقعا شبیه حیوون ناشناخته برعکس سلفی 1404/05/23 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7069 وای منم همینجوریم تو سلفی خیلی خوشگل میفتم ولی دوربین پشت اصلا کلن انگار خیلی زشتم فک کنم تو گوگل گفته بود آیینه وسلفی تصویری ک نزدیک ترین اشنایی رو ب مغز داره نشون میده و خوشگل تریمولی دوربین عقب تصویر نااشنا رو نشون میده « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »
cifer مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 3713 وای منم همینجوریم تو سلفی خیلی خوشگل میفتم ولی دوربین پشت اصلا کلن انگار خیلی زشتم فک کنم تو گوگل گف ... باورتون نمیشه من بخاطر همین دوربین پشت افسردگی شدید گرفتم دو سال نهم و دهم و درسام لطمه خوزدهرچند مسخره به نظر میاد ولی خب چکنمالان جدی کدوم قیافه نزدیک تره به واقیت قیافه پشت دوربین واقعا افتضاحه کج و ماوج دماغ گنده چشام ریز لبام کج اصلا یه وضعیه
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7069 باورتون نمیشه من بخاطر همین دوربین پشت افسردگی شدید گرفتم دو سال نهم و دهم و درسام لطمه خوزدهرچند مس ... سلفی نزدیک تره « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7069 باورتون نمیشه من بخاطر همین دوربین پشت افسردگی شدید گرفتم دو سال نهم و دهم و درسام لطمه خوزدهرچند مس ... نباید سخت بگیری سعی کن حتی اگ بنطر خودت زشتی بازم بیخیال باشی « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »