2777
2789

وای منم همینجوریم 

تو سلفی خیلی خوشگل میفتم ولی دوربین پشت اصلا کلن انگار خیلی زشتم 

فک کنم تو گوگل گفته بود آیینه وسلفی تصویری ک نزدیک ترین اشنایی رو ب مغز داره نشون میده و خوشگل تریمولی دوربین عقب تصویر نااشنا رو نشون میده

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

وای منم همینجوریم تو سلفی خیلی خوشگل میفتم ولی دوربین پشت اصلا کلن انگار خیلی زشتم فک کنم تو گوگل گف ...

باورتون نمیشه من بخاطر همین دوربین پشت افسردگی شدید گرفتم دو سال نهم و دهم و درسام لطمه خوزد

هرچند مسخره به نظر میاد ولی خب چکنم

الان جدی کدوم قیافه نزدیک تره به واقیت 

قیافه پشت دوربین واقعا افتضاحه کج و ماوج دماغ گنده چشام ریز لبام کج اصلا یه وضعیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورتون نمیشه من بخاطر همین دوربین پشت افسردگی شدید گرفتم دو سال نهم و دهم و درسام لطمه خوزدهرچند مس ...

سلفی نزدیک تره 

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

باورتون نمیشه من بخاطر همین دوربین پشت افسردگی شدید گرفتم دو سال نهم و دهم و درسام لطمه خوزدهرچند مس ...

نباید سخت بگیری  سعی کن حتی اگ بنطر خودت زشتی بازم بیخیال باشی