2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون سمت خانوادشه

116 بازدید | 11 پست

چقدر بد هست

تنها راه هم مردن پدر و مادرشه که قطعا عمر سگ دارن

من با این میزان حرصو جوش نمیرم خوبه

نمیدونم مردم چطور بچه تربیت میگنن

چهل سالشه از بابا و مامانش شدید حساب میبره

که بچه هفت ساله ی من ازم حساب نمیبره

تف به تربیتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم طرفه خانوادش نیست 

ولی خب کلا بی چشم و روعه 

و اینم تقصیر خانواده ی منه که بی چشم و روش کردن .

خانواده ش پولشو بالا کشیدن و سرش کلاه گذاشتن ، ولی خانوادم دستشو گرفتن و واسمون خونه اجاره کردن و هواش رو داشتن .

همش میگه حالش از خانوادش به هم میخوره به خاطر کاری که باهاش کردن ولی خانواده ی منم میگه اونا کاری واسه من نکردن واسه دخترشون کردن نه واسه من .

خب بابام میتونست همین پولی که داده واسه اجاره خونمون ، برای من طلا بخره الان ارزشش هم دوباره برابر شده بود ، یا من میتونستم واسه خودم کسب و کار بزنم .

این وظیفه ی شوهره بوده که خونه اجاره کنه و عروسی بگیره و منم جهاز ببرم ولی من هم شوهر کردم هم زن گرفتم یه جورایی .

و اینم تقصیر خانوادمه که هر چی بهشون گفتم پول خرج نکنید . من حاضرم جدا شم یا با خودتون زندگی کنم تا خودش با پوله خودش خونه بگیره ولی خانوادم گوش نکردن

اگر خودشون بودن تحمل میکردن؟یا اعتراض و قیامت بپا میکردن؟؟از همون راه وارد بشید خط قرمزاتونو مشخص کن ...

روش به من باز شده 

فقطم به من

حتی از دختر جاریم که ده دوازده سالشه هم حساب میبره