2777
2789
عنوان

بهش چی بگم وقتی نود میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکبار کنم هیچکس درک نمیکنه اصلا نمیدونم باید چیکار کنم بگم پسره بدیه نه نیست مطمئنم ازش

عزیزم پسر باید چیکار کنه که تو بهش بگی این پسر بدیه؟ خدایی نکرده تا تجاوز نکنه بد محسوب نمیشه؟ حیف جوونیت و حیف بهترین روزای عمرت که اینجوری داره تلف میشه

17سالته ؟گفتم چرا این اینجوری کرد

سنت یکم بالاتر بود میشستیش پهنش میکردی رو بند دوتا گیره هم میزدی بهششششش

این سن دوران هیجاناته درگیر این چیزا نششششو زودههههه ،فکرنکنی این نسخه رو برای تو‌میپیچم نههه منم نشدم تاحالا و نمیشممم

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

تلفظش نُود یا نَوَد؟ببخشید منم نمیدونستم😐😂

نُود

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

تلفظش نُود یا نَوَد؟ببخشید منم نمیدونستم😐😂

nude تلفظش هم نُد هست به معنی عریان لخت ! البته کسی که ند بخاد یا ند بده معمولا رابطه اش مجازی هست . یعنی در حد چت  و ... ( یه رابطه خیلی مسخره و فیک )

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.