2777
2789
عنوان

بهش چی بگم وقتی نود میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 90 پست

کسی که تو زمان دوستی نود میخواد اصلا شرف و انسانیت و ابرو و احساس دختر براش مهم نیست. نکنه میخوای تا اخر به خواسته های نامشروعش تن بدی تا همچین لعبتی رو از دست ندی؟؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به پارتنری که باهم تو یه خونه زندگی میکردیم عکس از نواحی خصوصی و جنسیم نفرستادم چه برسه به این که ...

اون دیگه اصل جنس داشته عکس می‌خواسته جیکار،یک

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

همین امروز تاپیک دیدم طرف عکس نود فرستاده برا پسر پفیوز و هول مردم. پسره قرمساقم باج گیری مالی میکنه ازش. بهش بگو اول یه لایو نوود از خواهرت برا بابام بگیر بعد نوبت منه.. ببین چه جوری جوششش میاره

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عزیزم اتفاقا شما بهتری سعی کن یاد نگیری اگه یاد نگیری چیزی از دست ندادی بلکه خیلی چیزا توی دستت موند ...

واقعا.چه جالب😂🤦🏻‍♀️

من والا نزدیک ۳۰ سالمه ولی هنوز همچین چیزی بلد نبودم بااین که درسمم تموم کردم ولی اصلا ازاین زاویه به این کلمه نگاه نکردم یا فکرکنم زیادی پرتم😅

چی دیدی که میگی بد نیست 

قربون صدقه دیدی؟؟؟

الان که صبح زندگی هستی شب تارش هم میرسه ،اون موقع اگه بدی ندیدی بگو بد نیست

تو گوشی خودت هم نباید یه همچین عکسی از خودت داشته باشی ،چه برسه بفرستی برای یه پسر دیگه

اسی زنده ای؟ علایم حیاتی داری؟؟ 

واقعا.چه جالب😂🤦🏻‍♀️من والا نزدیک ۳۰ سالمه ولی هنوز همچین چیزی بلد نبودم بااین که درسمم تموم کردم ...

خیر شما خیلی هم جایگاه خوبی داری حفظش کن به همینی که شما داری میگن هویت و اصالت و ... اونایی که دنبال این کلماتن همینا رو از دست دادن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

اینو بدون ادما عاشق جسم بقیه نمیشن عاشق روحشون میشن این اگه تورو بخاطر جسمت بخواد اصلا نخوادت بهتره 

چون اگه یک درصد که محال ممکنه بگیرتت وقتی دلشو زدی ببخشید مثل دستمال کاغذی ولت میکنه میره سراغ یکی دیگه

البته بازم میگم محال ممکنه بخواد ازدواج کنه باهات

سنت کمه قشنگ داره گولت میزنه بعد توهم سیاست نداری نگرانی ولت کنه اینم به زبون میاری

پسره باید ترس از دست دادن داشته باشه نه تو

نمیدونم کجایی تو اصن :)❤️‍🩹

همسر من تا حالا از این چیزا از من نخواسته میگه میمونه تو گوشیم دردسر میشه. بعد این قازقولنگ میخوام بدنتو ببینم بعد بیام خواستگاری 😡😡🤬🤬تو تاپیک قبلیتم خوندم گفته انقدر دیدم عادیه.. پس معلومه ید طولایی تو دیدن نود دختر ساده ی مردم داره و تو اولین و اخرین نفر نیستی. هورمونات قاطی کرده. این هرزگی و هول بودنشو نمیبینی و فکر میکنی اسمون جررر خرده اوشون با کوونننن افتاده وسط زندگیت