2777
2789

تو عقدم ۳ ماهه و سنتی بود لطفا نگین طلاق شرایط ندارم🚫

ساعت ۱۲ سر کار اومد خونه ما ناهار خورد و خوابیدم تا ساعت چهار گفت بیا بریم خونه مامانم اینا حقیقتا حال نداشتم گفتم نمیام مگه مامانت دعوتم کنه زنگ زد به مامانش اونم هیچی نگفت پاشد رفت بعد مامانش زنگ زد گفتم مرسی نمیام بعد ۲ ساعت زنگ زدم میای شام درست کنم؟ گفت نه لباسامو بده میخوام برم لباساشو جمع کردم دادم برد شب ساعت ۱۰ زنگ زد داریم میایم اومدن به جر بحث کردن که پسر ما از دختر شما راضی نیستو من خدا شاهد تا اونموقع نمیدونستم قهره یه حرفی راجب مامانش پیشش زده بودم گذاشته بود کف دست مامانش خلاصه قضیه برا پری شبه دیروز زنگ نزد و قهر بود امروزم اصلا زنگ نزد منم زنگ نزدم چکار کنم هیچ بی احترامی هم بهش نکردم فقط جلو خانوادش گفتم مثل بچه ها قهر میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مامانش زنگ زد گفتی نمیام ؟ مگه نگفتی مامانت دعوت کنه میری ؟ خب احترامت کرده زنگ زده و تو رد کردی ، احتمالا از این کارت ناراحت شده 

کار درستی نکردی ، 

الان چه راهنمایی میخوای متوجه نشدم 😐😐😐

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

۲۲

پس بچه است دیگه باید بزرگ شه باید بفهمه زنش مثل مادر و پدرش نیست نازش بکشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بعد اینکه شوهرم رفت زنگ زد

باشه وقتی گفتی مادرت تماس بگیره و اون تماس گرفته که نشون میده نامزدت بهش گفته باید میگفتی اسنپ میگیرم میام مرسی

خودت شرط میذاری خودتم انجامش نمیدی ؟

به نظرم اگه زندگیت دوست داری خودت پاشو برو خونه مادر شوهرت باهاش حرف بزن بهونه الکی هم شده بیار ولی برو

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

این چیزا دو سه ماه اول ازدواج خیلی پیش میاد، حالا که فهمیدی شوهرت یکم مامانیه و همه چیز رو میگه به مادرش سعی کن جلوی شوهرت همیشه خود شیرینی کنی و مستقیم نکوبی تو سرش که تا دعوتم نکنن نمیام سعی کن همیشه قانعش کنی ... یکم طول میکشه که اخلاق همدیگه رو بشناسین :)))) سعی کن یکم سیاست به خرج بدی دختررررر

دوستان لطفا کسی که اشتباه میکنه رو شیرش نکنید چون فردا در زندگی زیر یک سقف اشتباهات بزرگتری میکنه ، اول اشتباهشو بهش بگید بعد راهکار بدید برای حلش ، پسره بچس ، لوسه ، سنش کمه که نشد جواب ، اشتباه از خودش بوده ، احترامشون رو رد کرده پس چه جای دفاعی داره که از پسره بد میگید 

درسته نباید نازاحتیشو با قهر نشون بده ولی اینکه پسره رو مقصر بدونید هم اشتباهه

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗