2777
2789

اومدم کربلا

چشمم چندتا چیز افتاد خوشم اومد 

ولی همسر عقدیم یه قرون پول نداده

و خجالت میکشم از بابام بخوام چون پولا دست مامانه مامان هم میگه همسرت میخواست بهت پول میداد عصبانی میشه از اینکه میبینه همسرم بهم پول نداده و از چشمم میندازتش نمیدونم الان چیکار کنم خیلی ناراحتم

خب وقتی همسرت بهت پول نمیده و سعی هم میکنی باهاش ادامه بدی و بدت میاد از چشمت هم بیوفته از الان از همین خریدهای نکرده ت تمرین کن که نذاری چشمت چیزی رو‌بگیره بالاخره میخوای اینحور زندگی کنی.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همسرت پیام بده بگو پول بریز جلو خانوادم کم میارم شاید مریض شدم خواستم برم دکتر اصلا😕وقتی شوهراتو ...

کجا پول بریزه خواهر 

دینار یا ریال نقد لازم دارم بلد نیستم خودمم دینار بخرم

خب خوبه که با ۳تومن میتونی خرید کنی

هه کجای کاری

پول توجیبیامو جمع میکنم برا شهریه دانشگاهم

عملا هیچی نمیمونه

خودشم ۳ تومن واقعا چیزی نیست یهو تموم میشه نمیدونی کجا رفت

چندتا چیز خوشگل هم دیدم تو راه حرم که خیلی دلمو بردن

ولی خب همراهم پولم کم بود و مامان بابا هم جلو تر بودن

خیلی ناناعت شدم اخه خیلی دلبر بودن☹️

بهش این پیامو دادم چطوره؟

خب وقتی همسرت بهت پول نمیده و سعی هم میکنی باهاش ادامه بدی و بدت میاد از چشمت هم بیوفته از الان از ه ...

چندتا چیز خوشگل هم دیدم تو راه حرم که خیلی دلمو بردن
ولی خب همراهم پولم کم بود و مامان بابا هم جلو تر بودن
خیلی ناناعت شدم اخه خیلی دلبر بودن☹️

این پیامو دادم بهش به نظرت چطوره

چندتا چیز خوشگل هم دیدم تو راه حرم که خیلی دلمو بردنولی خب همراهم پولم کم بود و مامان بابا هم جلو تر ...

الان فکر کردی میاد پول میده؟! اگه میخواست قبل از سفر دست پر راهیت میکرد، الان نهایت بگه اونجا چیزا گرونن یا همونارو‌اینجا هم هست و ازین حرفا.

حرفتو مستقیم بزن بگو ازدواج کردم همسرم هستی وطیفه همسریت هست که نذاری جایی خیط بشم چون دستم خالیه ، و‌این خیط شدن دقیقا به خودت میرسه که مرد این زندگی هستی.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
الان فکر کردی میاد پول میده؟! اگه میخواست قبل از سفر دست پر راهیت میکرد، الان نهایت بگه اونجا چیزا گ ...

الان گفته چی بودن چی بگم بهش؟ بگم چیکار داری که چی بودن؟ بگم اونجوری گفتم بفهمی بهم برخورده که دست خالی راهی خارج کردی منو؟ چی بگم بهش؟