2777
2789
عنوان

ایا طلاق گزینه خوبیه

151 بازدید | 18 پست

خیلی خسته شدم، شوهرم گولمزد و منو اورد خونه پدرومادرش، گفت اگر سختت شد بلند میشیم، منم همش میگفتم زن باید بساز باشه رو حرف شوهرش حرف نزنه قبول کردم، دوسال طبقه پایینبودیم چندبار قهرو دعوا با پدرشوهر، اما بازم شوهرم ازشون دل نمیکند تا تمام طلاهام فروختم ب امید اینکه طبیه بالا ک بسازیم مشکل حل بشه، مشکل کمترشد ولی همچنان اذیتم میکنند همه اش دنبال بهونه الکی، الان شوهرمم تا ی چی بگم میگه پول ندارم و طبقه بالا خوبه، ولی اصلا نمیخواد درک کنه ک من ارامش ندارم، طبقه بالا ک میگم فقط دوتا اتاق 3×4درست کردم اومدم بالا تا ازدستشون راحت شم حتی حموم دسشویی هم ندارم، حموم ک میرم خونه بابام. 

ما باید سالی حدود 40روز بریم تو باغ برلی چیدن محصولات و باید اونجا بمونیم از قضا باید با پدرشوهر مادذشوهرم باشم. اونجا هم مثله ی کلفت بشور و بپز، امروز یه خروس خریده بودشوهرم سرش بریدن گفتن تا ما میریم ی دور بزنیم بیایم تو  بشورش و شکمش بازکن اشغالاش بریز دور. گفتم من بدم میاد از اینکار فقط میشورم گفتن باشه.ب شوهرم گفتم تو درستش کن گفت منم دلم نمیشه خودشون بیان، بعد ک اومدن پدرشوهرم دعوا

ک زن فلانی اسم( پسرش) مرغ رو شکمش بازنکرده. 

خیلی خسته شدم واقعا موندم چه کنم

هیچ کس رو ندارم حتی شوهر

اون باعث این مشکلاته منه برامم هیچکاری نمیکنه 

ی بچه دوساله هم دارم

داره دلم میترکه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ پدرومادرت حمایتت میکنن جداشو

همیشه پدر عصبی و بد اخلاقی داشتم

همیشه دلم میخواست از اون خونه برم، نمیدونستم ی روز ب یه جایی میرم ک ارزو دارم برگردم خونت بابام

دلم ب حال خودم میسوزه هیچ موقع از زندگی خیری ندیدم

اگ مستقل هستی برو طلاق بگیر.چرا پارسال آزمون قبول شدی رفتی معلمی

قبول شدم ولی منطقه خیلی محرومی بود و خیلی دور خونواده ام نذاشتن برم

فقط برام دعاکنید امسال تهران قبول شم

مشکلاتت با خانواده شوهر به کنار . اخلاق شوهرت چجوریه ؟ اگه باهات خوبه بخاطر همچین چیزی جدا نشو

اخلاقش خوبه ولی وقتی منو از این شرایط نجات نمیده دلم ازش سرد میشه

چون اون باعث این بدبختی منه

اون میگفت پدرم میگه از اون خونه بری من دق میکنم

، دلش ب حال اونا سوخت و ب حال من ک سه سال دارم شب ورپز گریه میکنم ک از اون خونه بریم نسوخت... 

چقدر‌ مظلومی🥺

قربونت برم. ینی بخاطر اینکه مامانم ناراحت نشه نمیگم چیزی بهشون، و بخاطر اینکه ی دونه از خوارام قبلا طلاق گرفته و مشکلی برا خواهر دیگه ام پیش نیاد ک نگن اینا همش طلاق مبگیرن تا حالا هرچی بوده ریختم تو خودم