معمولا مصنوعی میخرن و بعضیا یه دسته گل طبیعی هم میارن
بهم بزن یعنی چی؟ چقدر راحت و ساده از جدایی حرف میزنین
اگه همه چیش خوبه و اوکیه و واقعا یه گل ارزشی نداره🫥
آدم تعجب میکنه از عقل بعضیا
از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 فبای ذنب قتلت؟ به کدامین گناه کشته شدند؟ ایران من، چی آوردن سر تو غمگینی؟ چرا یه روز خوش نمیبینی؟ گربه ی تنها که همش بغض داره، حقت این نبود که به خاک بنشینی... چی شده این همه سرگردونی؟ غنچه گلات که شدن زندونی... چقدر سخته یه چشم اشک و یکی خون، مهر غم زدن وسط پیشونی🥀 ما اینروزا رو یادمون میمونه... بازم میزنه تو این خاک جوونه🌱 ما ریشمون همینجاست، هرجا باشیم، آخه هیچ جا نمیشه مثل خونه🤍 ایران من🕊
تعجبی ندارد زندگی ها رو نگاه کن چقدر طلاق رسمی چقدر طلاق عاطفی چقدر خیانت چقدر دعوا و عدم سازش توقع ...
نه واقعا توقعی ندارم
و اینقدر سطحی نگری واقعا عجیبه
یعنی هیچی درمورد نامزد این خانم نمیدونن، صرفا به خاطر اینکه طرف گفته گل مصنوعی، اونم به این دلیل که یادگاری بمونه و خب منطقی هم هستش، گفتن جدا شو
زندگیا به یه کلمه حرف بنده🫠
از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 فبای ذنب قتلت؟ به کدامین گناه کشته شدند؟ ایران من، چی آوردن سر تو غمگینی؟ چرا یه روز خوش نمیبینی؟ گربه ی تنها که همش بغض داره، حقت این نبود که به خاک بنشینی... چی شده این همه سرگردونی؟ غنچه گلات که شدن زندونی... چقدر سخته یه چشم اشک و یکی خون، مهر غم زدن وسط پیشونی🥀 ما اینروزا رو یادمون میمونه... بازم میزنه تو این خاک جوونه🌱 ما ریشمون همینجاست، هرجا باشیم، آخه هیچ جا نمیشه مثل خونه🤍 ایران من🕊
ولی همین چیزای کوچیکه که زندگی رو قشنگ میکنهزندگی فقط یه باره اون یه بارم درست زندگی کنیداز همه چیز ...
اتفاقا همین تعصب روی چیزای کوچک زندگی تلخ میکنه اینقدر در زندگی مسائل هست که اگر خودمون درگیر این مدل کنیم قطعا ناامیدی میاره حتما باید به محبت و لذت های کوچک توجه کرد اما نباید اصل باشه