2821
2789

وا چه ایرادی داره 

سمت ما سلیقه ایه 

معمولا مصنوعی می‌خرن و بعضیا یه دسته گل طبیعی هم میارن 

بهم بزن یعنی چی؟ چقدر راحت و ساده از جدایی حرف میزنین

اگه همه چیش خوبه و اوکیه و واقعا یه گل ارزشی نداره🫥 

آدم تعجب میکنه از عقل بعضیا 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 فبای ذنب قتلت؟ به کدامین گناه کشته شدند؟ ایران من، چی آوردن سر تو غمگینی؟ چرا یه روز خوش نمیبینی؟ گربه ی تنها که همش بغض داره، حقت این نبود که به خاک بنشینی... چی شده این همه سرگردونی؟ غنچه گلات که شدن زندونی... چقدر سخته یه چشم اشک و یکی خون، مهر غم زدن وسط پیشونی🥀 ما اینروزا رو یادمون میمونه... بازم میزنه تو این خاک جوونه🌱 ما ریشمون همینجاست، هرجا باشیم، آخه هیچ جا نمیشه مثل خونه🤍 ایران من🕊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از من به تو نصیحت...خیلی از مسائل زندگیت رو خودتون حل کنید.....اینجا اصلا نپرس...دل سردت میکنن.....

دقیقا در برابر یه گل یه جوری گفتن خسیس تعجب کردم 

از خواستگاری تا عقد و عروسی کلی گل میاره حالا یکیش مصنوعی باشه بخوان یادگاری بمونه مگه چیه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
وا چه ایرادی داره سمت ما سلیقه ایه معمولا مصنوعی می‌خرن و بعضیا یه دسته گل طبیعی هم میارن بهم بزن یع ...

تعجبی ندارد زندگی ها رو نگاه کن چقدر طلاق رسمی چقدر طلاق عاطفی چقدر خیانت چقدر دعوا و عدم سازش توقع داری نظرات منطقی بشنوی

معیار های اینجا خیلی عجیبه حالا گل طبیعی مثلاً میخوای چکار کنی اصل زندگی ولی کردن دنبال گل طبیعی و م ...

ولی همین چیزای کوچیکه که زندگی رو قشنگ میکنه

زندگی فقط یه باره اون یه بارم درست زندگی کنید

از همه چیز میگذرید یهو به خودت میاید میبینید اصلا زندگی نکردید 

اونیم که داره نرمال زندگی میکنه میشه سمی

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
خب خاستم بدونم اصن داریم همچین چیزی یانه

چرا نداشته باشیم؟

مگه جایی نوشتن که حتما مراسمات رو چطور برگزار کنید؟

هر جور دوست دارید بگیرید

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

استاتر اگه خیلی برات مهمه بگو یه طبیعی بیارید یه مصنپعی برای یادگاری

هر چند من اصلا گل مصنوعی دوست ندارم 

ولی به قول دوستمون عوض این که تو دلت ناراحت بشی مستقیم تو روی خودش بگو بین خودتون حلش کنید

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
تعجبی ندارد زندگی ها رو نگاه کن چقدر طلاق رسمی چقدر طلاق عاطفی چقدر خیانت چقدر دعوا و عدم سازش توقع ...

نه واقعا توقعی ندارم 

و اینقدر سطحی نگری واقعا عجیبه 

یعنی هیچی درمورد نامزد این خانم نمیدونن، صرفا به خاطر اینکه طرف گفته گل مصنوعی، اونم به این دلیل که یادگاری بمونه و خب منطقی هم هستش، گفتن جدا شو

زندگیا به یه کلمه حرف بنده🫠

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 فبای ذنب قتلت؟ به کدامین گناه کشته شدند؟ ایران من، چی آوردن سر تو غمگینی؟ چرا یه روز خوش نمیبینی؟ گربه ی تنها که همش بغض داره، حقت این نبود که به خاک بنشینی... چی شده این همه سرگردونی؟ غنچه گلات که شدن زندونی... چقدر سخته یه چشم اشک و یکی خون، مهر غم زدن وسط پیشونی🥀 ما اینروزا رو یادمون میمونه... بازم میزنه تو این خاک جوونه🌱 ما ریشمون همینجاست، هرجا باشیم، آخه هیچ جا نمیشه مثل خونه🤍 ایران من🕊

ولی همین چیزای کوچیکه که زندگی رو قشنگ میکنهزندگی فقط یه باره اون یه بارم درست زندگی کنیداز همه چیز ...

کاربری که ریپ زدی نیستم یه سوال 

از خواستگاری و نامزدی و عقد و عروسی اگه 4 تا مراسم باشه میشه 4 تا گل درسته 

حالا این 4 گل طبیعی بشه 3 گل طبیعی و 1 مصنوعی میشه زندگی نکردن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ولی همین چیزای کوچیکه که زندگی رو قشنگ میکنهزندگی فقط یه باره اون یه بارم درست زندگی کنیداز همه چیز ...

اتفاقا همین تعصب روی چیزای کوچک زندگی تلخ می‌کنه اینقدر در زندگی مسائل هست که اگر خودمون درگیر این مدل کنیم قطعا ناامیدی میاره حتما باید به محبت و لذت های کوچک توجه کرد اما نباید اصل باشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز