2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا چرا گارد دارید گل گله دیگه این میخاصع یادگاری نگه دارید گدا چیه دیگه

گل گل نیس 

گل مصنوعی گل نیس 

ینی چی مصنوعی باشه  یادگاری نگه داریم مگه دهه پنجاهه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

ینی بگم اینجوری بیاره؟

خواسته اتو بگو عزیزم دور و ور ما همه اینطور میارن ک مصنوعیه بمونه و دسته گلم طبیعی واسه شب خاستگاری باشه دیگ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
آره چرا نشه الان همه گلهای طبیعی مصنوعیش هم اومده ولی من دسته گل عروسیم رو بر خلاف مخالفت بقیه طبیعی ...

من دیدم مصنوعی گرفتن ولی بعدا از مد افتاده و کهنه و کثیف شده و بعدم بچه ها خرابش کردن رفت
این دسته گل واقعا فقط طبیعیش خوبه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
گل گل نیس گل مصنوعی گل نیس ینی چی مصنوعی باشه یادگاری نگه داریم مگه دهه پنجاهه

والا شما ها خیلی نسبت به این قضیه گارد دارید دیدم خاستگاری طبیعی میارن نامزدی ندیدم دسته گل عروس هم بحثش جداس یکی مصنوعی میخره یکی طبیعی 

از من به تو نصیحت...خیلی از مسائل زندگیت رو خودتون حل کنید.....اینجا اصلا نپرس...دل سردت میکنن.....

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز