2821
2789
تعجبی ندارد زندگی ها رو نگاه کن چقدر طلاق رسمی چقدر طلاق عاطفی چقدر خیانت چقدر دعوا و عدم سازش توقع ...

این اسمش عدم سازش نیست مشکل اکثر طلاقا اینه عوض این که ناراحتی از طرفو به خودش بگن و بین خودشون حلش کنن

به همه میگن به جز اونی که باید بهش بگن

الان شاید استارتر به نامزدش بگه طبیعی دوست داره اونم طبیعی بخره ولی به جای این که به نامزدش بگه به بقیه میگه 

چون طرز تفکر ادما فرق نیکنه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
این اسمش عدم سازش نیست مشکل اکثر طلاقا اینه عوض این که ناراحتی از طرفو به خودش بگن و بین خودشون حلش ...

درسته ولی خب اول خاستم بدونم همچین چیزی میشه یانه بعد به خودش بگم ولی همه گفتن جداشو😶😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاربری که ریپ زدی نیستم یه سوال از خواستگاری و نامزدی و عقد و عروسی اگه 4 تا مراسم باشه میشه 4 تا گل ...

نه عزیزم این که ناراحت بشی ولی به روز ندی و تو خودت بریزی 

همین ناراحتی های به ظاهر خیلی کوچیک و بی اهمیت جمع میشه میشه دلخوری بزرگ

من اصلا کاری به نوع گلش ندارم میگم اگه طبیعی دوست دارید به خود طرف بگید من طبیعی دوست دارم 

چون اون تفکرش اینه یادگاری بمونه و فکر نمیکرده نامزدش ناراحت بشه

نه این که برید از بقیه نظر بپرسید هر کی یه چیزی بگه

این اسمش عدم سازش نیست مشکل اکثر طلاقا اینه عوض این که ناراحتی از طرفو به خودش بگن و بین خودشون حلش ...

شاید این یک دلیل باشه اما افراد خیلی زیادی هستن که مشکل با همسرشان در میان می‌ذارن ولی چون اینقدر این مشکلات کوچک و زیاد هست بی توجهی میاره و طرف برداشت بهانه گیری می‌کنه خوبه که بهش بگه اما نه هر چیزی رو و اینقدر مهم گرفتن همه چی به ضرر هست

شاید این یک دلیل باشه اما افراد خیلی زیادی هستن که مشکل با همسرشان در میان می‌ذارن ولی چون اینقدر ای ...

شما برو به کسایی که طلاق گرفتن سوال من بگو باهاش حرف نزدی؟ میگه حرف زدم ولی دیگه فایده نداشت با صرفا حرف زدن مشکلات حل نمیشن این روانشناسی زرد هست

شاید این یک دلیل باشه اما افراد خیلی زیادی هستن که مشکل با همسرشان در میان می‌ذارن ولی چون اینقدر ای ...

ولی به نظر من بیشتر مشکلات با حرف زدن و درک دو طرفه حل میشه (به جز خیانت)

یعنی هم شما همسرتو درک کنی هم ایشون شمارو درک کنه

دو نفر وقتی همو دوست دارن یه جاهایی بخاطر همدیگه کوتاه میان 

الان استارتر ناراحته به نامزدش بگه شاید دوتاشو بخره 

ولی وقتی میاد به بقیه میکه بهش انگ خسیس بودن میچسبونن میگن جداشو 

لحن گفتن و صحبت کردن هم خیلی تاثیر داره 

وقتی مرد ارومه باید باهاش صحبت کنی نه با داد و دعوا 

2825
2823
2791
2779
2792