2777
2789
دخترا دیگه خیلی زرنگن و بیکار نشستن و اون پسرایی که سطحشون بالاس و خیلی خفنن و نمیذارن سینگل بمونن ب ...

30سال زیاد تحصیلات دانشگاهی لیسانس دازم همیشه پسر بیکار معرفی میشه

30سال زیاد تحصیلات دانشگاهی لیسانس دازم همیشه پسر بیکار معرفی میشه

سرکار میری؟؟ خب پسر بیکار و میخوای چیکار برا ازدواج اخه😑

برو تو اینستا پیجای مربوط به باشگاه و شهر خودتون و فالو کن و کامنت و اینا زیاد بذار زیر پستا که دیده بشی عکسای قشنگ هم بذار تو پیجت شاید از این طریق بتونی با کسی اشنا بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکار میری؟؟ خب پسر بیکار و میخوای چیکار برا ازدواج اخه😑برو تو اینستا پیجای مربوط به باشگاه و شهر خ ...

اینستا هستم یه پسر گفت آشنا بشویم عکس خواست بی خیال شدم

سرکار میری؟؟ خب پسر بیکار و میخوای چیکار برا ازدواج اخه😑برو تو اینستا پیجای مربوط به باشگاه و شهر خ ...

سرکار می رفتم قسمت کارگری بسته بندی کند بودم اخراج شدم نمی دونم چرا بیکار معرفی  میشه معرف یعنی حسود بوده

سرکار می رفتم قسمت کارگری بسته بندی کند بودم اخراج شدم نمی دونم چرا بیکار معرفی میشه معرف یعنی حسود ...

اخه با پسری که بیکاره چه زندگیی میشه داشت تو این دوره زمونه

اصلا پسر بیکار چرا باید زن بگیره😐ببین به معرف بگو یارو حداقل کار داشته باشه وگرنه چرا باید از خونه بابات بری تو بدبختی و فقر

اخه با پسری که بیکاره چه زندگیی میشه داشت تو این دوره زمونهاصلا پسر بیکار چرا باید زن بگیره😐ببین به ...

ممکن معرف حسوده بنظرت چی فکر کرده معرفی کرده

ممکن معرف حسوده بنظرت چی فکر کرده معرفی کرده

نمیدونم والا شاید مثلا خواسته از روی خیرخواهی هر چه زودتر ازدواج کنی چون بعضی از قدیمی ها تفکرشونه که طرف فقط ازدواج کنه حالا با کی و چه شرایطی مهم نیس

نمیدونم والا شاید مثلا خواسته از روی خیرخواهی هر چه زودتر ازدواج کنی چون بعضی از قدیمی ها تفکرشونه ک ...

اخه بیکار بود بدبخت می شدم ممکن حسود دشمن بوده