2821
2789

تو خودت دختری که مامانش تو جمع ازش تعریف بکنه رو برایه پسرت میگیری؟

اگه شاغلی سعی کن توی اجتماع باشی پیشرفت کنی تو بقیه رو انتخواب کنی نه بقیه تورو

در وداع هر دیدار، پی واژه ای می گردم به جای خداحافظ تا با آن بباورانم به خود که دوباره دیدنت محال نیست حرفی شبیه می بینمت،تا بعد،به امید دیدار...حرفی که نجاتم دهد از هراس دوباره ندیدن تو

اینا تعریف نیستاااا

شاغل بودنت به خودت مربوطه نه به اون آقا که بیاد طمع پولت رو داشته باشه که بیاری تو زندگی خودش کمک خرجش بشی؟ 

کار خونه هم ببخشید مگه آقا می خواد یکی رو استخدام کنه کارای خونشو بکنه؟ 

خیر اینا تعریف نیست. 

بگید تعریف نکنند. 

هر کی تو رو بخواد، نباید بخاطر حقوق و پولت بخوادت و نه بخاطر کارهای خونه عزیزم. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو خودت دختری که مامانش تو جمع ازش تعریف بکنه رو برایه پسرت میگیری؟اگه شاغلی سعی کن توی اجتماع باشی ...

یعنی متوجه میشن داره تعریف می کنه بخواهد شوهر خوب بکنه

اینا تعریف نیستااااشاغل بودنت به خودت مربوطه نه به اون آقا که بیاد طمع پولت رو داشته باشه که بیاری ت ...

دختر شاغل یعنی دخنر جنگجو و با عرضه که مدام با اجتماع و روز دنیا در ارتباطه و این یه پوئن مثبته پس هم به خودش مربوطه هم به طرف مقابلش. 

درمورد کار خونه من مخالفم که کسی بخواد به عنوان ویژگی مثبت ازش یاد کنه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

یعنی متوجه میشن داره تعریف می کنه بخواهد شوهر خوب بکنه

اره بابا . جدا از اون پسری که مامانش براش زن پیدا کنه قراره مامانش تا آخر عمر سرش تو.... زندگیتون باشه

من خودم به شخصه این ایده رو دوست ندارم 

خودت خودتو بزرگ کن بذار از شخصیت خودت خوب بودنت رو ببینن نه تعریف هایه مامانت

در وداع هر دیدار، پی واژه ای می گردم به جای خداحافظ تا با آن بباورانم به خود که دوباره دیدنت محال نیست حرفی شبیه می بینمت،تا بعد،به امید دیدار...حرفی که نجاتم دهد از هراس دوباره ندیدن تو
دختر شاغل یعنی دخنر جنگجو و با عرضه که مدام با اجتماع و روز دنیا در ارتباطه و این یه پوئن مثبته پس ه ...

بله از این لحاظ به طرف مقابل مربوطه. 

اما معمولا از جهت مالی بهش نگاه میشه. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
نمیدونم چندسالته اما سعی کن بری تو اکیپ های کوهنوردی و تور و اینجور جاها که بتونی با یکی اشنا بشی

تور گرانه تور مشهد یا تور مسافرت گردشری می بره گرانه

تور گرانه تور مشهد یا تور مسافرت گردشری می بره گرانه

تور جاهای تفریحی داخل شهر برو. اصلا از ابن ایونت هایی که روزای تعطیل جمع میشن و صبحا ورزش میکنن برو

من خودمم مجردم و خواستگار ندارم و طبق چیزایی که دیدم فهمیدم ادم تا وقتی بشینه کسی نمیاد جلو و خودت باید خودت و در معرض قرار بدی

چند سالته؟ تو روستا که معمولا ازدواج سنتی و معرفی زیاد هستنمیتونی از طریق فضای مجازی با کسی اشنا بشی ...

معرف زیاد ولی خواستگار  سطح پایین معرفی می کنه نمی دونم چرا ادم سطح بالا معرفی نمیشه

معرف زیاد ولی خواستگار سطح پایین معرفی می کنه نمی دونم چرا ادم سطح بالا معرفی نمیشه

دخترا دیگه خیلی زرنگن و بیکار نشستن و اون پسرایی که سطحشون بالاس و خیلی خفنن و نمیذارن سینگل بمونن برا معرفی به همین خاطر اونایی که متوسط یا سطح پایینن فقط میمونن برا معرفی

اگه دوست داری ازدواج کنی و خودت ادمی نیستی که بتونی یکی و پیدا کنی زیاد سخت نگیر و با یه پسر متوسط که به دلت میشینه اشنا شو چون هر چه قدرم سنت بره بالاتر موقعیت هات کمتر و بدتر میشن

2824
2823
2791
2779
2792