2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی عقلیم این بود که روسری بچگیهام رو که مامانم با عشق و ذوق برام خریده بود و یه دنیا خاطره ازش داشتم  کادو دادم به نوه خالم و اونم اصلا قدرش رو ندونس برد خونه پدر بزرگش تبدیل شد به دسمال سفره  و فاتحه 😒😧😧💔

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بی عقلیم این بود که روسری بچگیهام رو که مامانم با عشق و ذوق برام خریده بود و یه دنیا خاطره ازش داشتم ...

تو دیگه خیلی شوتی بخدا 

اصلا خوده خاله داخله آدم حساب میشه که تو هدیه نوستالژیک دادی به نوه کره خرش🙄🙄🙄

تو دیگه خیلی شوتی بخدا اصلا خوده خاله داخله آدم حساب میشه که تو هدیه نوستالژیک دادی به نوه کره خرش🙄 ...

خاک تو سرم جو زدگی ): خیلی نوه خالمو دوس داشتم ولی لیاقتش در این حد نبود 

خیلی چیزامو بهش دادما 

چندتا عروسکای بچگیم لحاف دشک و چرخ خیاطی بچگیم ولی هبچی کدوم منو اندازه اون روسری نمیسوزونه بهش گفته بودم بگیر بپوش اگه هم  نخواستینش بدینش خودم ! ولی دیگه رفت تو خاطره های دور 🥺

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی