2777
2789
عنوان

مامانم جلو مادر شوهرم گریه کرد

513 بازدید | 10 پست

ما نامزد هستیم قرار بود بریم مسافرت بعد گفتن تنها نمیشه مامانم اومد باهامون رفتیم شهرستان خ نه مادر شوهر که اونم برداریم بریم مسافرت دوروز موندیم خونه اونا تا کولر ماشین درست بشه روز دوم بیدار شدم دیدم مامانم خودش رفته حموم برا خودش تخم مرغ هم میزنه بخوره مادر شوهرم رفت ختم من دیدم اعصابم خورد شد گفتم خونه خاله نیست آنقدر راحتی منو بیدار میکردی اونم ناراحت شد مادر شوهرم اومد نشستیم گفتم حالا قهر نکن یه دفعه زد زیر گریه جلوش گفت بهم اینجوری گفته آنقدر خجالت کشیدم روم نمیشه چشای مادر شوهر نگات کنم حس میکنم فکر میکنه مامانم دوس ندارم چیکار کنم بنظرتون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر می‌کنی بیشتر از مامانت میفهمیخوب بره حمام مگه چیه،یا هر کار دیگریمن جای مامانت بودم بر میگشت ...

برولر شوهر جوان دارم بخاطر همین گفتم صبر کن بیدار بشم حوله ای بدم حواسم باش مامانم شوهر نداره 

الان دقیق بگو تو بزرگتر مادرتی یا اون بزرگتر تو؟

شوهر نداشته باشه، بچه کودکستانی که نیست

قطعا توانایی اداره خودشو داره(مگر محجور باشه)

حالا بره حموم، لخت اومده جلو خانواده شوهرت؟ مطمئنی لباساشو نبرده داخل بپوشه؟ تو دیدی لخت اومده؟

دختر خوب، تو که تو تاپیک های قبلی همش دنبال احترام خانواده شوهری، چطوری خودت به مادرت احترام نمیزاری؟

تا احترام نزاری، احترام نمیبینی

امروز اشک مادرتو درآوردی، فردا مادرشوهر یاد میگیره اشک تو رو درمیاره

چقدر مادرت مظلومه 

از زمین به اسمون لابد میباره از دل مامانت دربیار بعد مادرشوهرت حیف قدر مادرا رو نمیدونیم

مامان جان، اون روز خسته و بی‌حوصله بودم، حرفم بی‌جا بود و قصدم بی‌احترامی نبود، ببخش.

به مادرشوهرتم میتونی بگی خانم …، بابت ناراحتی مامانم و چیزی که پیش شما پیش اومد واقعا شرمنده‌م، اصلا قصد بی‌احترامی نداشتم.

امیدوارم هر دو دلخوریتون زود برطرف بشه و با هم با دل خوش کنار هم باشیم.