گاهی اشتباه حرف میزنه مثلا ب سخنرانی میگه سخرخوانی یا فعل هارو اشتباه میگه گاهی
بی ربط هم حرف میزنه ولی تاحالا مدرسه و معلم حرفی نزدن ک ک بچت مشکل داره
خودمون ک خونه ایم میفهمیم
فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌
یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌
ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اون فعل رو مثلا بهش بگی دوستت ندارم میگه دوست داشته نباش
ولی خیلی کمه این مورد و حتی اوک مورد اشتباه حرف زدنش ولی هست
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین اشتباه ک میگه چند بار بهش بگم درست میشه مثلا ب گوشت کوب میگفت گوشبوق چند بار گفتیم درست شد
1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اول اینجور بود؟پسر منم گاهی بی ربط و نامفهوم حرف میزنه۵سالشه اشتباهم میگه دیر هم زبون بازکرد
آره از اول همین بود و دیر زبان باز کرد
1
5
10
15
20
25
30
35
40