2777
2789
دلم سوخت براش….واقعا سخته ، برو پیشش گاهی، بغلش کن لازم نیست اصلا چیزی بگی فقط بغلش کن.

بعد فوت مادرش وابستگی عجیبی به من پیدا کرده  مثل بچه ها بو می کشه میگه بوی تن مادرم میخوام یا با کوچک ترین موضوعی میگه من مامان ندارم بغض می کنه  اوایل بغلش میکردم اینجور مواقع آرومش میکردم ولی احساس می کنم به حال خودش بذارمش بهتر باخودش خلوت می کنه .عذابی که تواین چندماه کشیدم تو این ۱۸سال نکشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چرا گریه می کنه؟

دلش تنگ میشه به این که دیگه هیچ وقت نمیبینتش.همسرم ومادرش زیادی به هم وابسته بودن .مادرشوهرم میگفت این پسرم فقط نیست همسرم پدرم برادرم هرکاری هرچیزی اول باید شوهرمن می بود 

دلش تنگ میشه به این که دیگه هیچ وقت نمیبینتش.همسرم ومادرش زیادی به هم وابسته بودن .مادرشوهرم میگفت ا ...

آخی، شوهر منم به مادرش خیلی وابسته اس، شوهرم 6ماهه بود که پدرش شهید میشه بخاطر همین وحشتناک به مادرش وابسته اس، خدا رو شکر مادرش در قید حیاته

از روزی که دخترم بدنیا اومد، زندگی منم شروع شد

آخی، شوهر منم به مادرش خیلی وابسته اس، شوهرم 6ماهه بود که پدرش شهید میشه بخاطر همین وحشتناک به مادرش ...

سایه شون مستدام باشه .من همیشه ترس از همچین روزی داشتم حتی لحظه ای که خبر دادن فقط میگفتم خداکنه دروغ باشه