2777
2789

سلام بچهها.من لیسانس محیط زیست دارم الانم دارم ارشدمیخونم اخرای ترم دومم..ازرشته م متنفرم به اجبارخانواده تااینجااومدم اما دیگه نمیکشم😭هرشب باگریه میخوابم وهرروز با سردردبیدارمیشم..خانواده م ناراضین مشخصه نمیخان انصراف بدم بفکر پزخودشونن فقط اما من حتی روم نمیشه راجب رشتم حرف بزنم انفدم بازورواجبار اومدم جلوهیچ سوادی توش ندارم...ازمونای استخدامی م ۱۰سال یباررشته منو نمیخاد اونم تک ظرفیتی

خودم عاشق حسابداری م کلاساشم رفتم امابرای ازمون مدرک دولتی میخان برنامم اینه کلاتغییررشته بدم

دانشگام گفته باید نزدیک ۳۰تومن پول بدی درازای انصراف نمیدونم چیکار کنم تروخدا راهنماییم کنید خیلی درمونده م😭😭🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تااونجا که میدونم اگه دوباره روزانه قبول بشی، دیگه نباید جریمه انصراف بدی. برا کارشناسی که اینجوریه 

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

دیگه واحد داری؟!

نصف همین 30 میلیون ، یعنی 10یا 15 بده بیرون برات پایان نامه جمع کنن دفاع کن 

ارشد و دکتری داخل بشی بیرون اومدن ضرره و مشکله

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

منم رشتم زبان بود دانشگاه ازاد

ببخشیدا بابام سرویسم کرد از بس گف برو ازمون استخدامی اموزش پرورش

ولی من هیچ علاقه ای ب تدریس و کنار اومدن با بچه های مردم ندارم صبر و حوصله زیاد میخواد

میخوام بگم راه خودتو برو اهمیت نده به حرف ننه بابات

یه بار زندگی میکنیم به میل خودمون زندگی کنیم

۲۴ سالمه هنوز برام نسخه میپیچن بهم ازادی نمیدن خودشون تصمیم میگیرن بعد میگن چرا عین بقیه موفق نیسی😐😐😐

زورکی تمومش کن بره فقط. بعد برو دنبال حسابداری. الانم کلاسها و آموزش حسابداری فول شو از الانم میتونی کار کنی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
عزیزم برو حسابداری. وقتت طلاست. دیگه برنمیگردن این جوونیا

بخدا دارم دیوونه میشم دلم بحال پدرم میسوزه بازحمت پول درمیاره ۳۰تومن بریزم تو حلقوم اینا🥺از یه طرفم جوونیم داره میره بخدا نمیدونم چیکارکنم..داداشم میگ دلت بحال خودت بسوزه 😢

من اگ باشم انصراف نمیدم.

میخونم مدرکمو میگیرم در کنارش کلاسای جهاد دانشگاهی رو میرم ک حسابداری و اینا دارن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○