2821
2789
عنوان

رید تو زندگیم

541 بازدید | 40 پست

بلاکش کردم بدون خداحافظی حالا دلم گرفته 

بخاطره این که بعد یک سال رابطه همش میگفت میام تابستون همو ببینیم تابستون اومد شهرمن ولی نیومد منو ببینه 

من همه کار کردم که ببینمش خودش نخواست

روزی که تو راه بود بهش گفتم فردا بعدظهر میام مرکز شهر همو ببینیم اگه توهم میخوای خبر بده تا اجازه از بابام بگیرم گفت باشه فردا خبر میدم همون شد که خبر بده 

سه چهار روز اینجا بود همه جاذبه های گردشگری اینجا رو دید منو نیومد ببینه 

بعدشم که بهش گفتم هربار یه دلیل آورد 

یبار گفت با دوستام بودم نتونستم یبار گفت ماشین نداشتم بیام دنبالت زشت بود خجالت میکشیدم 

یبار گفت خجالت میکشیدم بگم خودت بیا باید خودت میومدی گفتم اخه من که خودم گفتم میام فقط نیاز بود خبر بدی ولی نخواست 

انقدر دلم ازش پره که نگو ولی الان ناراحتم چرا داشت حرف میزد بلاک کردم فقط تنها حرفی که زدم گفتم برو که رفتی دیگه سراغ من نیا.. اخه عصبانی بودم 

چند وقت قبل که قرار نبود کنکور بدم به من میگفت ما از هم دوریم و فکر نکنم بتونیم ادامه بدیم حالا بماند که اوایل با چه حرفایی گولم زد که اشکال نداره و همش میام اونجا و فلان بعد حالا که فهمیده میخوام کنکور بدم کنکورمو بهانه کرده میگه نباسد تا بعد کنکورت حرف بزنیم به درست لطمه میزنه و فلان 

منم لجم گرفت چنان تو حس فرو رفته که داره باورم میشه خوبمو میخواد اینو میگه منم نزاشتم حرف بزنه بلاکش کردم 

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با زندگی خودتون دارید تو این سن سر هیچ بازی میکنید

خداشاهده اوایل حرفای دیگه ای میزد 

من دو سال از قبل رابطه میشناختمش چنین آدمی نبود 

حسابی اعتمادمو جلب کرد 

همش میگفت من میخوام حرکتی بزنم چمیدونم مادرم به مادرت زنگ بزنه فلان ولی کنکور داری ..

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

خداشاهده اوایل حرفای دیگه ای میزد من دو سال از قبل رابطه میشناختمش چنین آدمی نبود حسابی اعتمادمو جلب ...

هر دو چند سالتونه؟

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

به نظر من اگه بخوادت خودشو به آب و آتیش میزنه واسه یه ثانیه دیدنت تاکید میکنم اگه بخوادت حس میکنم عمرتو و وقتتو داری با یه آدم اشتباه میگذرونی همین الانم با این رفتارش داره به روحیت لطمه میزنه

ببین خوبه خودتم‌میگی گلم اینا بهانس کسی ک‌تو رو بخواد عاشقت باشه مشتاق دیدار باشه میاد اول از هر دوستی جاذبه ای تو رو ببینه چون تو مهمی اینا همش بهونه های الکیه حاضر نشد یدقه ببینتت بشین درست بخون کنکورت ب ی جایی برسی ایشون تو رو نمیخواد ب بهونه کنکورم میخواد ردت کنه

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792