2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسم دعا کنید بمیرم سال جدیدو نبینم اصلا هیچ شوق و ذوقی واس عید ندارم واس ادامه زندگیم همینطور 

دنیزجاااااااان ، این حرفا چیه ؟ 😡😡😡

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

دست و دلم ب هیچ کاری نمیره انگار افسرده شدم فقط دلم میخاد یه گوشه تنها بشینم گریه کنم

به به کنکوریم ک هستی

موفق باشی عزیزم

هیچکسو هیچ چیز ارزش نداره ادم دست از تلاش واسه ساختن ایندش برداره

واسه ایندت بجنگ

ی هدف انتخاب کن ک ب جای بالا برسی

تلاش کن و صبح زود بیدار شو

درساتو بخون

هدفتو رو کاغذ بنویس بزن جلو چشمات

ک ان شاء الله بری دانشگاه

وقت برا ازدواج زیاده

اما کنکور نه

مطمئن باش وقتی ب ی جایگاه بالایی رسیدی و انسان موفقی شدی

اونموقع ازدواجم میکنی با هرکسی ک خدا حکمت بدونه چون خوشبختی ادمها در دستهای خداست و ان شاء الله ی بچه ی ناز ک ب داشتن مادر موفقی مثل تو افتخار میکنه

ن عزیزم شما افسرده نیستی

شما بی انگیزه ای

و دید روشنی از اینده ی درخشانت نداری

فقط ب اینده خوب فکر کن

حتی اگه تو بدترین شرایطی

ی لحظه ب این فک کن خیلیا ارزو دارن کاشکی میتونستن درس بخونن اما شرایط نمیذاره

شکرگذار باش و با قدمهای محکم ادامه بده

توکل کن ب خدا

نمازتم بخون

از تو حرکت از خدا برکت😊

و همیشه بخند

و قول ساختن و داشتن ی زندگی خوب رو ب خودت بده

تو لایق بهترین هایی😊

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)
به به کنکوریم ک هستی موفق باشی عزیزم هیچکسو هیچ چیز ارزش نداره ادم دست از تلاش واسه ساختن ایندش بر ...

ممرسی عزیزم خیلی دلگرمی دادی . اخه از درسامم عقبم واسه همین ازشون فرار میکنم .

و اینکه کسی که دوسش دارم دوسم نداره همش فک میکنم من عیب و ایرادی دارم خودمو کم میبینم  میگم من ب جایی نمیرسم با این شرایطم 

ممرسی عزیزم خیلی دلگرمی دادی . اخه از درسامم عقبم واسه همین ازشون فرار میکنم . و اینکه کسی که دوسش ...

ناامیدی بزرگترین دشمن تو زندگیع ادمه

دقیقا اشتباه سه سال پیش منو داری میکنی

منم خودمو باختم بخاطر ی نفر و اونسال کنکور رو از دست دادم

و هزاران افسوس

کاشکی بهش فک نمیکردم

اصلا نابودم کرد

ولی بعد چند مدت ب خودم اومدم

دیدم ج اشتباهییی کردم ک فرصت درس خوندنمو از دست دادم بخاطر هیچی.

عزیزم بخاطر زحمتای پدر و مادرتم ک شده ادامه بده

نترس دیر نیست

منم تازه شروع کردم

منم کنکور تجربیم

اونم پنج ساله

ادامه بده

منم خودمو باختم اما دیدم از ی گوشع نشستنو گریه کردن موفقیتی ب دست نمیاد

اسم خدا رو ببر و پاشو

پاشووووو و تلاش کن

هیچوقت دیر نیست

هیچوقت

فقط شاد باش و توکل کن بخدا

خدا خودش جواب زحماتتو میده😊

ضمنا ۳ماه وقت داریم😊

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)