2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسم دعا کنید بمیرم سال جدیدو نبینم اصلا هیچ شوق و ذوقی واس عید ندارم واس ادامه زندگیم همینطور 

دنیزجاااااااان ، این حرفا چیه ؟ 😡😡😡

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

دست و دلم ب هیچ کاری نمیره انگار افسرده شدم فقط دلم میخاد یه گوشه تنها بشینم گریه کنم

به به کنکوریم ک هستی

موفق باشی عزیزم

هیچکسو هیچ چیز ارزش نداره ادم دست از تلاش واسه ساختن ایندش برداره

واسه ایندت بجنگ

ی هدف انتخاب کن ک ب جای بالا برسی

تلاش کن و صبح زود بیدار شو

درساتو بخون

هدفتو رو کاغذ بنویس بزن جلو چشمات

ک ان شاء الله بری دانشگاه

وقت برا ازدواج زیاده

اما کنکور نه

مطمئن باش وقتی ب ی جایگاه بالایی رسیدی و انسان موفقی شدی

اونموقع ازدواجم میکنی با هرکسی ک خدا حکمت بدونه چون خوشبختی ادمها در دستهای خداست و ان شاء الله ی بچه ی ناز ک ب داشتن مادر موفقی مثل تو افتخار میکنه

ن عزیزم شما افسرده نیستی

شما بی انگیزه ای

و دید روشنی از اینده ی درخشانت نداری

فقط ب اینده خوب فکر کن

حتی اگه تو بدترین شرایطی

ی لحظه ب این فک کن خیلیا ارزو دارن کاشکی میتونستن درس بخونن اما شرایط نمیذاره

شکرگذار باش و با قدمهای محکم ادامه بده

توکل کن ب خدا

نمازتم بخون

از تو حرکت از خدا برکت😊

و همیشه بخند

و قول ساختن و داشتن ی زندگی خوب رو ب خودت بده

تو لایق بهترین هایی😊

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)
به به کنکوریم ک هستی موفق باشی عزیزم هیچکسو هیچ چیز ارزش نداره ادم دست از تلاش واسه ساختن ایندش بر ...

ممرسی عزیزم خیلی دلگرمی دادی . اخه از درسامم عقبم واسه همین ازشون فرار میکنم .

و اینکه کسی که دوسش دارم دوسم نداره همش فک میکنم من عیب و ایرادی دارم خودمو کم میبینم  میگم من ب جایی نمیرسم با این شرایطم 

ممرسی عزیزم خیلی دلگرمی دادی . اخه از درسامم عقبم واسه همین ازشون فرار میکنم . و اینکه کسی که دوسش ...

ناامیدی بزرگترین دشمن تو زندگیع ادمه

دقیقا اشتباه سه سال پیش منو داری میکنی

منم خودمو باختم بخاطر ی نفر و اونسال کنکور رو از دست دادم

و هزاران افسوس

کاشکی بهش فک نمیکردم

اصلا نابودم کرد

ولی بعد چند مدت ب خودم اومدم

دیدم ج اشتباهییی کردم ک فرصت درس خوندنمو از دست دادم بخاطر هیچی.

عزیزم بخاطر زحمتای پدر و مادرتم ک شده ادامه بده

نترس دیر نیست

منم تازه شروع کردم

منم کنکور تجربیم

اونم پنج ساله

ادامه بده

منم خودمو باختم اما دیدم از ی گوشع نشستنو گریه کردن موفقیتی ب دست نمیاد

اسم خدا رو ببر و پاشو

پاشووووو و تلاش کن

هیچوقت دیر نیست

هیچوقت

فقط شاد باش و توکل کن بخدا

خدا خودش جواب زحماتتو میده😊

ضمنا ۳ماه وقت داریم😊

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)