2777
2789
عنوان

سوال پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 48 پست
فقط چند دقیقه وایستی هام درب یاد ازش بپرسم متخصص ،نان هستش

ممنون واقعا😍😍😍چشم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
بله اگه نیاز باشه معرفیت میکنه به دکتر غدد

آخه مامانم میخواست متخصص داخلی وقت بگیره برام

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم.حتما بپرس لطفا😢😢😢 خیلی نگرانم.مامانمم بیشتر نگرانم میکنه...ی جوری نگرانه فک میکنم سرط ...

خخخخ سرطان چیه مگه چندسالته انقدر میترسی 

نترس بابا این روزا همه مریضی ها قابل درمانه این که چیزی نیس

من خودم دندانپزشکم ولی فکر نمی کنم خیلی چیز مهمی باشه فقط آرام باش تا هما درب باد 

ممنون💚💚

خخخخ سرطان چیه مگه چندسالته انقدر میترسی  نترس بابا این روزا همه مریضی ها قابل درمانه این ک ...

کلا مامانم توهم سرطان داره.خودشم فیبروم داشت هی میگفت سرطان دارم😣

آخه مامانم میخواست متخصص داخلی وقت بگیره برام

چون مربوط به دستگاه تناسلیه و نزدیک الته باید دکتر زنان معاینه ات کنه پیش دکترداخلی بری اون میفرسته یا زنان یا غدد پس همون اولش برو پیش زنان

چون مربوط به دستگاه تناسلیه و نزدیک الته باید دکتر زنان معاینه ات کنه پیش دکترداخلی بری اون میفرسته ...

ممنون عزیزم💚💚💚💚

الان هما از اتاق درومد ازش پرسیدم گفتمش اولا باید معاینه کنم بعدش الان پنج روز آموکسی سیلین استفاده کنه بعدش اگر خفیف تر یا کوچک تر نشد بره پیش دکتر زنان که اونم با احتمال زیاد تیکه برداری می کنه ولی امکان زیاد چون اختلال هورمونی داری یا چربی یا چرک یا غده خوش خیم اموکسی سیلین رو می تونی حتی تا هفت روز هم استفاده کنی

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 
الان هما از اتاق درومد ازش پرسیدم گفتمش اولا باید معاینه کنم بعدش الان پنج روز آموکسی سیلین استفاده ...

ممنون عزیزم.از امروز شروع کردم خوردن

خیلی لطف کردی💚💚💚💚💚💚💚

گفت یکی هم این غده سر نداره و خیلی کار بدی کردی ایپلاسیون رفتی یا قرمزی نداره

😢😢😢😢😢

نه سر و قرمزی نداره

پس علاوه بر سیلین سفیکسیم هم استفاده کن فقط دو روز روزی دوتا 

ممنون عزیزم

چشم

خیلی لطف کردی