چکاوک73 مدیر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4387 عنوان سوال پزشکی | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 48 پست من حدود یک هفتش یک غده کنار جلوم احساس میکنم.دقیقا بغلش.حدودا اندازه یک بند انگشت یکم کمتر.خطرناکه؟کسی تجربه داشته؟خجالت میکشم برم دکتر😢 گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔 1396/12/23 | 19:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4387 اسمش كشاله رانه عزيزم ،اگه دردناكه خطرناك نيست ،اما برو دكتر نه دردناک نیسنه کشاله ران نیس.دقیق نمیتونم توضیح بدم کجاست گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
مونا73 عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 501 ولی خوب هم من هم هما توصیه میکنیم برو پیش یک دکتر زنان خوب نتیجه را هم به من بگو متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4387 ولی خوب هم من هم هما توصیه میکنیم برو پیش یک دکتر زنان خوب نتیجه را هم به من بگو چشم عزیزم.تا یکشنبه قرصا رو میخورم اگ بهتر نشدم حتما میرم گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔