2777
2789
عنوان

سوال پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 48 پست

عزیزم فقط یه جوش سادس

یه مدت سفت و درد ناکه 

بعداز چند روز سرش مثل جوش های دیگه میشه و چرک میاد بیرون و خوب میشه

فقط بهتره گرم کنی تا زود تر بیاد بیرون 

اصلان هم بهش دست نزن

اگز بعد از 15 روز همن طور بود مثل وز اول برو دکتر

ولی در ل چیز خاصی نیس

نه عزیزم خوب شاید اون موقع تو سوال پرسیدی سوالها زیاد بوده 

خیلی از این اتفاق برام افتاده یکبار دوبار نیست میگم که کلا من اینجام بدشانسم😆

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول میری دکتر زنان چون هیچ ترسی نداره دکتر رفتن اون معاینه میکنه اگه خودش بتونه تشخیص بده خب دارو بر ...

ای وای موهاشو همین امروز اپیلاسیون کردم😢😢😢😢

اختلال هورمونی ک دارم

چون قبلا هم جوش کیستی زیاد زدم

ولی این شبیه جوش نیست

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
اول میری دکتر زنان چون هیچ ترسی نداره دکتر رفتن اون معاینه میکنه اگه خودش بتونه تشخیص بده خب دارو بر ...

عزیزم دوستمون راست میگه اصلا دستکاری اش نکن منم الان تو بیمارستان هستم همکارم در اتاق زایمان هستش همین که درآمد ازش می پرسم

خودتو نگران نکن

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 
ببین حتی اگه پیش دکتر مردم بری اینقدر عادی و خونسرد برخورد میکنه که خودت ریلکس میشی دیگه چه برسه به ...

باچه پس هفته دیگه میرم.نزدیک عیده هستن مطب؟

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
عزیزم فقط یه جوش سادس یه مدت سفت و درد ناکه  بعداز چند روز سرش مثل جوش های دیگه میشه و چرک می ...

مرسی عزیزم.چشم💚💚💚💚💚

کلن چون احتمال زخم شدن غده ها هنگام شیو کردن وجود داره بهتره خودسر این کارو نکنی حالا که ترو تمیزی برو پیش دکتر شاید غده چربی باشه 

خودتو نترسون اینکه فقط به خاطر خجالت نری دکتر ممکنه مشکلات بعدی برات بوجود بیاد خدای ناکرده. 

خوب دیگه بعد این امیدوارم همه شانس مال تو باشه 😁😁😀

من حق خودمو میخوام بخدا نه بیشتر 😅😅😅😅

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
باچه پس هفته دیگه میرم.نزدیک عیده هستن مطب؟

دکترا اکثرا تا روز آخر کار میکنن من خوم چند روز قبل رفتم پیش یه متخصص بود اعصابم خورد بود و استرس داشتم متخصص چند دقیقه دستمو تو دستش گرفت تا اروم بشم واقعا اروم شدم انگار پدرم بود بعدش بهم گفت نگرانیت بی مورده

عزیزم دوستمون راست میگه اصلا دستکاری اش نکن منم الان تو بیمارستان هستم همکارم در اتاق زایمان هستش هم ...

مرسی عزیزم.حتما بپرس لطفا😢😢😢

خیلی نگرانم.مامانمم بیشتر نگرانم میکنه...ی جوری نگرانه فک میکنم سرطان دارم😢😢😢

کلن چون احتمال زخم شدن غده ها هنگام شیو کردن وجود داره بهتره خودسر این کارو نکنی حالا که ترو تمیزی ب ...

چشم.دکتر زنان باید برم؟