2821
2789
من لر خیلی دوس دارم حس میکنم خیلی مراقب خانماشونن🥲خودم لر نیستما ولی خب شمالی و لرا رو دوسسس

من یه خواستگار لر داشتم خیلی دوستم داشت ولی اهل توافق نبود میخواست حرف خودشو پیش ببره

آخرش قلبم شکست 

البته این موضوع ربطی به قومیت طرف نداره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امکانش وندارم فعلن بیام

پس بیخیال پسر کورد شو قشنگم 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

من یه خواستگار لر داشتم خیلی دوستم داشت ولی اهل توافق نبود میخواست حرف خودشو پیش ببرهآخرش قلبم شکست ...

لرا خیلی غیرتین شنیدم مخصوصا سرناموس

ولی طلا زیاد میدن😂😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گفتم رهاسازی کردم

خوبه👍❤️

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

اتفاقا بد دل نبود کسی طلا زیاد میده که پولداره مورد من پولدار بود ولی وقتی زورگو باشی چه فایده

خواهر نمیشه دعا گرفت؟😂

پارتنر من چون سنش کم بود نداشت پول

من مشکلم همین بود

فقط تعهد و پول باشه کافیه بقیه رو اوکی میکنم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون