2777
2789

بخدا آخرش یک روز از استرس میمیرم 

برا من که نیست 

ولی مثل اینکه برای یک عده اومده و سایت کلا در حال بروزرسانیه 

به قول دکتر قلابی تو عشق ابدی خیلی اوضاع خیطه 

خدا هر کاری میکنی بکن فقط مردود نزده باشه 

چاکریم بمولا 

همین چند دقیقه پیش از شدت استرس رو به قبله زیارت عاشورا می خوندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی من هنوزم دست چپم داره میکشه 

اینقد بهم استرس وارد شد

خبر فیکشون بخوره تو سرشون مسخره ها 

به قول خودت فقط قبول بشیم 🥲

دلم نشکنه . . .

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بخدا منم همینطور قشنگ هنوز بغض دارم😂😭

خیره انشالله 

من برم وضو بگیرم یکم دعا کنم 🥲✨🩷

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

برا منم دعا کن👀 برات صلوات فرستادم انشاالله که هر چی خیره پیش بیاد

اسی برای منم دعا کن دعات کردم 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

برا منم دعا کن👀 برات صلوات فرستادم انشاالله که هر چی خیره پیش بیاد

انشالله 🥲🩷

دلم خیلی گرفته همش گریه ام میاد 

چرا اینقد اذیتمون کردن اخه 

به خدا گناه داریم ما