2777
2789
عنوان

فرزند طلاق و تنفر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا کادرت بیکار‌روانیه‌واقعا‌کارای طلاق‌رو‌مخش تاثیر‌گذاشته با پدرت صحبت کن بری اونجا بهتره اگرم پدرت ببخشید بیغیرته قبولت نمیکنه از همین الان بشین درس بخون جای درست حسابی قبول‌شی‌برو‌بهزیستی معاونت دادستانی خانواده جای‌گکنکای مادرتو‌نشون بده دیه بگیر ازش بشینه سرجاش 

الان از پدرت هیچ اطلاعی نداری ..نمیتونی بری پیشش؟ ازدواج مجدد کرده یا نه ؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

لطفا زنگ بزن به ۱۲۳و مادرت باید بیماریش حتما درمان شه.

دخترم، یه چیز بهت میگم، خوب به حرفام گوش کن.

شرایطی که درش هستی، واقعا دردناکه. خیلی بده. ولی حالا هستی دیگه، باید چی کار کنی؟

باید اینو بدونی که تو ایرادی نداری و مشکلی از جانب تو نیست. بارها و بارها به خودت این حرفو بزن. شک نکن دخترم که تو مشکلی نداری. این یک. دو اینکه به احتمال خیلی زیاد مادرت بیماری روحی شدیدی داره، رفتاری که ازش میبینی، رفتار یه مادره که کاملا بیماره. این مادر اگه بیماریش برطرف شه، دیگه اینجوری نیست.

اگه به این دو تا حقیقت ایمان داشته باشی، حالت خیلی بهتر میشه و آسیب‌هات کمتر.

تا قبل از اینکه مادرت به فکر درمان بیفته، تا میتونی از بحث کردن باهاش دوری کن، به هیچ وجه باهاش کل‌کل هم نکن.

اگه میتونی، وقتی که نیست زنگ بزن ۱۲۳. ممکنه بتونن بهت کمک کنن.

ای کاش میتونستم الان بغلت کنم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

چند سالته، برو بهزیستی مشکلت رو بگو رسما داری با یه روانی زندگی میکنی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اگه میتونی برو فروشندگی یا سر یه کاری که فعلا جلو چشمش نباشی زیاد. کم کم هم برو پانسیون

بره پانسیون ک چی بشه؟؟؟

حداقل بهش بگید به اورژانس اجتماعی خبر بده

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /