2777
2789

از دیشب گیر دادم قند دارم از صبح ک درست حسابی چیزی نخوردم حالا قبلا فقط موقع غذا خوردن سرگیجه میومد سراغم الان از دیشب تا الان سرگیجه دارم وای من جنبه بیماری ندارم از هیچ کوه میسازم الانم ازمایش ندادم ولی ازمایش قبلنمو اوردم دیدم ۱۰۵ قندم میگم داشتم پیگیرش نبودم 

عزیزم حتما برای وسواسیت برو دکتر 

شوهرمم وسواس بیماری داره سردرد میگیره تا ده تا آزمایش و دکتر نره ول نمیکنه 

من الکی بهش گفتم سرکتاب باز کردیم گفته عمرت طولانیه که خداروشکر بهترشده 🤦

اتفاقا از دیشب ویروس گرفته باز شروع کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا فکر میکنی قند داری چه علائمی دیدی؟

بعد غذا سرگیجه دارم حالا از صبح هیچی نخوردم بازم بدتر شدم البته در حد ی توهمه ولی چکاب پارسالمو دیدم قندم ۱۰۵ بود

عزیزم حتما برای وسواسیت برو دکتر شوهرمم وسواس بیماری داره سردرد میگیره تا ده تا آزمایش و دکتر نره ول ...

وای دقیقا منه این فقط یکیشه هزارتا دکتر رفتم تو یکسال دیگه اسم دکتر میارم شوهرم میخاد بکشم

وای دقیقا منه این فقط یکیشه هزارتا دکتر رفتم تو یکسال دیگه اسم دکتر میارم شوهرم میخاد بکشم

درکت میکنم عزیزم 

شوهرمنم پاش درد میکرد ۳ماه درگیر دکتر بودیم که آخرش فهمیدیم حساسیته 

بعد غذا سرگیجه دارم حالا از صبح هیچی نخوردم بازم بدتر شدم البته در حد ی توهمه ولی چکاب پارسالمو دیدم ...

باز برو آزمایش بده اصلا ممکنه مریض نباشی بدنت توهم زده باشه

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

درکت میکنم عزیزم شوهرمنم پاش درد میکرد ۳ماه درگیر دکتر بودیم که آخرش فهمیدیم حساسیته

واقعا دست خودمون نیست والا من یکساله خیلی وسواس بیماری گرفتم قبلا اصلا برام مهم نبود ولی بی خوابی ۶ ساله دارم 

واقعا دست خودمون نیست والا من یکساله خیلی وسواس بیماری گرفتم قبلا اصلا برام مهم نبود ولی بی خوابی ۶ ...

عزیزم برای بی خوابیت حتما دکتر برو 

آزمایش دادی شاید کم خون هستی 

من کم خونم روزی ده بار سرگیجه دارم و چشام سیاهی میره 

حتی سرمو سجده میذارم موقع بلند شدن یه درد خیلی بد توی سرمه ..

بعد فهمیدم کم خونم .. دارو هم میخورم آروم نشدم دیگه عادت کردم 

واقعا روزه ده بار چشام سیاهی میره دیگه بیخیال شدم 

عزیزم برای بی خوابیت حتما دکتر برو آزمایش دادی شاید کم خون هستی من کم خونم روزی ده بار سرگیجه دارم و ...

ی چیزی بگم الان باز رفتم ازمایشمو دیدم قندمو زده ۹۵ چرا من میگم پ۱۰۵ وااای باورم نمیشهحتی چربیم دیدم اونم نرماله تو این دوماه چهاربار پریود شدم قرص اوژانسی خوردم بهم ریختم از صبحم فک کن اب با لیمو خیار کاهو خوردم الانه کله پا شم

ی چیزی بگم الان باز رفتم ازمایشمو دیدم قندمو زده ۹۵ چرا من میگم پ۱۰۵ وااای باورم نمیشهحتی چربیم دیدم ...

عزیزم پریودیت برای استرس و اوژانسی هست نگران نباش 

سردی هم خوردی بدنت بهم ریخته 

استرس مادر همه دردهاست سعی کن کنترلش کنی 

بی خوابیم یکم بهتر شده استرس بگیرم بدتر میشم ولی من الان دوماهه بعد غذا سرگیجه میگیرم امیدوارم قند نباشه جنبه هیچکیو ندارم من یکسال گذشته با هزارتا بیماری توهمه دستو پنجه نرم کردم فک کن تا دکت انکولوژی رفتم یعنی دکتر سرطان شناسی