2777
2789
اصلا نگران نباشزود خوب میشهحالتو کامل درک می کنم🌺گوشی دستش باشه فیلم ببینه حواسش پرت بشهآب میوه برا ...

خدا لعنت کنه جادوگرهای زندگیمونو که چشم ندارن حال خوب یکی رو ببینن😭

آره براش آب هدیج و آب سیب میگیرم 

میوه هم همینطور

از نظر رسیدگی حواسمون هست ولی خب آدم میترسه...

الهی همیشه صحیح و سلامت باشین و چشم بد ازتون دور باشه عزیزم❤️❤️

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه جادوگرهای زندگیمونو که چشم ندارن حال خوب یکی رو ببینن😭آره براش آب هدیج و آب سیب میگیرم ...

فقط باید آروم باشه و به خودش استرس نده

هر مشکلی یا حرفی داشت به دکترش بگه و از حالش کامل توصیح بده

توکل بر خدا🤲

عزیزم پیج دکتر محمدپور رو ببین حتما

Dr.mohamadpour2817

من اگه اون موقع این پیجو داشتم غم نداشتم و اتقدر درگیر کرونا نمیشدیم یا حداقل به بیمارستان نمیرسیدیم

فقط باید آروم باشه و به خودش استرس ندههر مشکلی یا حرفی داشت به دکترش بگه و از حالش کامل توصیح بدهتوک ...

عزیزم امروز سی تی گرفتن گفتن شده ۵۰ درصد 😭 ما اصلا نمیدونستیم ریه ش درگیره دیدیم نفس تنگی داره صبح بردیمش و امشب بستریش کردن

از بس گریه کردم چشمام میسوزه بخدا😭 خیلی نگرانشم الهی بمیرم براش یکم حرف میزنه نفسش میگیره همش😭😭

میترسم وضع بدتر بشه😭

عزیزم امروز سی تی گرفتن گفتن شده ۵۰ درصد 😭 ما اصلا نمیدونستیم ریه ش درگیره دیدیم نفس تنگی داره صبح ...

آره خوبه بردین بیمارستان، یهو پر میشه

برادر من دیگه نمیتونست راه بره و با اشاره حرف میزد😔خدا بزرگه ان شاالله زود خوب بشه

بهش رمدیسیویر میزنن؟شروع کردن؟

نه بدتر نمیشه دیگه تحت نظره دکتره

ما هم نمیدونستیم ریه درگیره هی حالش بد و بدتر شد.....سرفه میکرد بدنش میلرزید و نفس کم میاورد، دیگه شب نتونست بخوابه و بالا میاورد و صبح رفتیم بستری کردن اورژانس، اکسیژن خونش پایین اومده بود شلنگ اکسیژن وصل کردن از اینا که میذارن توی بینی

آره خوبه بردین بیمارستان، یهو پر میشهبرادر من دیگه نمیتونست راه بره و با اشاره حرف میزد😔خدا بزرگه ا ...

خواهر منم به سختی راه میره وقتی دو قدم برمیداره یهو وایمیسته به سختی نفس میکشه تا بتونه قدم بعدی رو برداره😭 

والا اسم داروشو نمیدونم چیه ولی هر دوساعت یبار میان میزنن تو سرم... 

برای خودش نگرانم نمیذاره کسی بیاد ببینتش یکم شوخی کنه یا روحیه ش بالا بره

همش میترسم استرس داشته باشه و بدتر بشه

بخدا از دیشب تا الان همش کارم شده گریه ولی امروز لباس مراب پوشیدم و قبل از اینکه برم تو اتاقش رژ زدم کلی براش دلقک بازی در آوردم تا فکرش دور بشه اما دلم خونه خیلی ناراحته خودش😭

خواهر منم به سختی راه میره وقتی دو قدم برمیداره یهو وایمیسته به سختی نفس میکشه تا بتونه قدم بعدی رو ...

آره دقیقا همینجوری بود برادر منم، بهش سرم های مختلف میزدن 

صبحا هم آزمایش خون میگرفتن ازش که کنترل کنن قند و آنزیم های کبدی رو

الهی خدا همه مریضا رو شفا بده، نگران نباش درست میشه

بهش بگو فیلم ببینه با گوشی، بازی کنه تا حواسش پرت بشه و آروم باشه

منم حمد شفا خوندم براشون🌺

آره دقیقا همینجوری بود برادر منم، بهش سرم های مختلف میزدن صبحا هم آزمایش خون میگرفتن ازش که کنترل کن ...

قربونت برم عزیزم ممنونم🥺❤️

اره خواهر منم هر صبح آزمایش خون میگیرن ازش و یسره سرم رو دستشه 

الهی در و بلا و مریضی دور باشه از خودتون و خانواده عزیزتون عزیزدلم🥺❤️❤️

قربونت برم عزیزم ممنونم🥺❤️اره خواهر منم هر صبح آزمایش خون میگیرن ازش و یسره سرم رو دستشه الهی در و ...

سلامت باشین ممنون از دعای خیرتون💐

خدا رو شکر خواهر دیگه روند بهبودی رو طی میکنه

الهی به زودی خوب بشه و برگرده خونه و کنار هم سالها شاد باشین و موفق💋

سلامت باشین ممنون از دعای خیرتون💐خدا رو شکر خواهر دیگه روند بهبودی رو طی میکنهالهی به زودی خوب بشه ...

انشالله 😭❤️ ممنونم❤️

انشالله 😭❤️ ممنونم❤️

😢عزیزم ناراحت نباش درست میشه

برادر من وقتی از بیمارستان اومد دو سه تا سیخ گوشت گوسفند کباب کردیم خورد

آخه بدنش ضعیف شده بود

آب ماهیچه هم خوبه مقویه

راستی نذر کن براش....

😢عزیزم ناراحت نباش درست میشهبرادر من وقتی از بیمارستان اومد دو سه تا سیخ گوشت گوسفند کباب کردیم خور ...

بخدا نمیدونم چبکار کنم ناراحت نباشم🥺

میدونی من وقتی میبینم نمیتونه حرف بزنه و هی نفسش قطع میشه گریم میگیره از بس گریه کردم زیر چشمام گود افتاده ولی پیش اون بروز نمیدم..❤

نذر کردم 🥺🥺

بخدا نمیدونم چبکار کنم ناراحت نباشم🥺میدونی من وقتی میبینم نمیتونه حرف بزنه و هی نفسش قطع میشه گریم ...

حق داری خیلی ناراحت باشی....

گریه کن خودتو خالی کن ولی طولانی ناراحت نباش اون از تو انرژی میگیره 😊 آفرین که جلوش بروز نمیدی

پرستاره اون موقع دید من گریه میکنم گفت داداشت بدتر میشه ها آروم باش، دیدم که میگم اینجوری مریض حالش بد میشه

منم دیگه قوت قلب دادم به برادرم

خدا تو رو حفظ کنه برای خواهرت💞

منم توی خونه میومدن بهم سرم میزدن، چون درگیریه ریوی من کمتر بود دو تا سرم دادن و چند تا آمپول توی خونه

باورت نمیشه رنگم از زرد برگشت یکم گونه هام سرخ شد بهتر شدم، سرگیجه ام داشتم بهتر شد

حساب کردیم از روز اول که تست مثبت شد تا خوب بشیم 

۴۰ روز گذشت هنوز عادیه عادی نبودیم

بدنمون خیلی ضعیف شده بود

من ۱۵ تا یا بیشتر از اولش سرم زدم....

حق داری خیلی ناراحت باشی....گریه کن خودتو خالی کن ولی طولانی ناراحت نباش اون از تو انرژی میگیره 😊 آ ...

عزیز دلم🥺🥺

مرسی بابت بودنت🥺🥺 خیلی کمکم کردی این مدت واقعا ازت ممنونم🥺❤️❤️❤️ انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزم🥺❤️❤️