2777
2789
عنوان

کدومش😆🍊🍑🍎🍌🍒🍍🍐

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 79 پست

اقا من الو سیاه هم خیلی دوست دارم پس چرا تو لیست نیست😑

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هلو🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

رفتار دوستانه ای دارید رک گو و پر حرف هستید که به جذابیت شما می افزاید رفتار ناشایست دیگران را خیلی سریع می بخشید و فراموش می کنید برای رفاقت ارزش زیادی قائلید و رگه هایی از استقلال طلبی و بلند پروازی در شخصیت شما دیده می شود که باعث شده شخصی زرنگ و فعال جلوه کنید کمال طلب احساساتی صادق و با وفا هستید. بر هر حال دوست ندارید همه امیال خود را در مقابل دیگران نشان دهید.

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
سلام عزيزم خودت جطوري زير باتو ببيني من اونجام❤️😘

نوکرتم من❤ بد نیستم

خوشال شدم دیدمت❤❤

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

پس چرا نارگیل نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

هلو🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 رفتار دوستانه ای دارید رک گو و پر حرف هستید که به جذابیت شما می افزاید رفتار نا ...

زودی موز رو بذار من برم  باتریم تموم شد😉😉

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

بزار دیگه

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

پرتقال🍊🍊🍊🍊

فردی صبور و پر طاقت هستید که اراده تان بسیار قوی است دوست دارید کارها را به آهستگی ولی بطور جدی انجام دهید خجالتی هستید و نزد اطرافیانتان قابل اعتمادید شریک زندگی خود را با دقت و تمام احساس قلبیتان انتخاب می نمایید و از هر گونه مشاجره و ناسازگاری اجتناب می کنید.

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
یک سری از کاربرها هستن وقتی نیستن جا ی خالیشون حس میشه 😍😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

مرسي مهربووون

منم دلم براي شما خوبا تنكً شده بود❤️❤️❤️😘😘😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30