2777
2789
عنوان

کدومش😆🍊🍑🍎🍌🍒🍍🍐

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 79 پست

گلابی🍐🍐🍐🍐🍐🍐

اگر تمام توجه تان را به کرای معطوف کنید می توانید آن را با موفقیت انجام دهید گاهی در انجام کارهایتان بی ثبات و متعییر هستید و مایلید که از نتایج سعی و تلاش خود خیلی سریع مطلع شوید از شرکت در بحث های خوب و مفید لذت می برید بی طاقت هستید و زود هیجان زده می شوید با توجه به اینکه به سرعت دوستی های خود را بر هم می زنید نگهداری رفقا برای شما چندان ساده به نظر نمی رسد.

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشم😆 بفرمایید

بادانا من به احترام خودم تاپیک رو ترک میکنم ،😞😣من زودتر گفتم نارگیل بزار

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

عزيزمي❤️❤️ مادر شدنتم مبارك ديروز فهميدم😍😍😘😘

ممنون دوست قشنگم❤❤

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
سیبم بگو لطفا

سیب🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

اگر سیب میوه مورد علاقه شماست فردی افراطی هستید که از روی انگیزه آنی و بدون فکر قبلی کاری را انجام می دهنید رک گو هستید و از مسافرت لذت می برید می توانید خیلی خوب رهبری یک گروه را به عهده بگیرید و کارها را پیش ببرید اشتیاق زیادی برای زندگی کردن دارید که این انگیزه شما از نظر اطرافیان بی همتاست

بادانا من به احترام خودم تاپیک رو ترک میکنم ،😞😣من زودتر گفتم نارگیل بزار

ببشخید😓😖فکر کردم گذاشتم نگو آناناس رو گذاشتم نگاه کنم الان ببینم چیو نذاشتم میذارم عزیزم😘

نارگیل

جدی متفکر و اندیشمند هستید اگر چه از روابط اجتماعی تان لذت می برید ولی در انتخاب شریک زندگی بسیار سخت گیر هستید در کارهایتان سر سختی و سماجت دارید ولی لزوما بی پروا نیستید زیرکی تیزهوشی و گوش به زنگ بودن از دیگر خصوصیات شخصیتی شماست باید مطمئن شوید که در هر زمینه ای و به ویژه از لحاظ شغلی در راس امور قرار دارید شریک زندگی شما باید فرد باهوشی باشد احساسات در زندگی برای شما مهم است ولی به طور حتم برایتان همه چیز نیست!

کوفت نکنی کوووو موز

موز🍌🍌🍌🍌🍌🍌😆

فردی با محبت ملایم خونگرم و دلسوز هستید اغلب اوقات از کمبود اعتماد به نفس رنج می برید و کمی احساس ترس در شما دیده می شود برخی مواقع مردم از اخلاق خوب شما سو استفاده می کند شریک زندگی خود را تحت هر شرایطی که از نظر روحی و جسمی داشته باشید می پرستید و ارتباطات شما با دیگران در وضعیت متعادلی قرار دارد.

عزیزممممممممممممممم.الان برات میذاره.غصه نخوررررررررررررررررررررر.ولش کن دوسش نداشته باش استارتروووو ...

اره اصن دوسش ندارم بادانای زشت بداخلاق 😡😡😡😡😡😡😡😡

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚