2777
2789

گفت اوضاعت اصلا خوب نیست خانوادت باید بیان باهاشون حرف بزنم دو روز پیش رفتم گفت فردا بیارشون من نبردم و گفت دو هفته دیگه برگرد میترسم بگه بهشون خودکشی کردم و اینا بعد اگه دستور بستری بده چی🥲 چون گفت خیلی خطرناکه وضعیت یعنی میخواد چی بگه تشخیصش بنظرم دوقطبی و شخصیت مرزی و وسواس و اضطراب بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سابقه خودکشی داشتی یا خیلی جدی داری بهش فکر می کنی  به نظرم به حرف دکترت گوش کن 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بیخود غیر حرفه ای هست این رفتار

احتمالا یه رفتارهای پر خطر تو ایشون دادن که این حرف زدن 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

نه تو حال خودم نباشم انجام مسدم

عزیزم این چیزها رو جدی بگیر. منم یه دوستی داشتم دور از جون شما همین طور بود. آخرش هم کار دست خودش داد 

عزیزم این چیزها رو جدی بگیر. منم یه دوستی داشتم دور از جون شما همین طور بود. آخرش هم کار دست خودش دا ...

خب منم خدا جونمو نجات داد ولی میترسم خانوادم بفهمن