2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 57 پست
نخیر.مهاجرت رو کسی میکنه که پیشرفت زیاد میخواد،اونی که واسه عشق و حال بره چه هدفی داره؟

اونی که پیشرفت زیاد میخواد وقتی پول نداره باید اول بفکر کار و پول درآوردن باشه بعد فکر پیشرفت و مهاجرت!!!!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاهامو بخاطر پدرم فروختم. منتی نیس وظیفم بوده، ولی باید حداقل پول طلاهامو نمیدادن دوستشون که الان ب ...

وقتی خودت میگی نداره

بیکاره

چطور بده دلت میخواد گدایی کنه یا دزدی؟؟؟

شما که وضعیت خانواده رو می‌دیدی حتی اگر قصد رفتن هم نداشتی برای خرج مخارج خودت بهتر نبود کار میکردی ؟؟؟

از اینجور مشکلا خیلیا دارن .من کسایی رو میشناسم که حاظرم برا ادامه تحصیل کمکت کنن میتونم بهشون معرفی ...

خودم هیچکسی نمی‌شناسم. حتی مامانم تا دیر نشده نمیخواد کاری واسم انجام بده. برادر کوچکترم امسال میخواست خودکشی کنه بخاطر یه اسباب بازی سه روز بیمارستان بستری شد.

چجوری اعصاب و روحیه برام باقی بمونه

یکی دو ماه دیگه وقت سفارت دارم، چه کاری💔پارسال رفتم سر به کار، نداشتن گفتن ماشین میفروشیم ولی نرو س ...

ببین اصلا دلم نمیاد حرف منفی بهت بزنم تو واقعا تلاشتو کردی.

بعضی وقت ها با اینکه مقصر نیستیم زیر بار اشتباهات بقیه میریم.مخصوصا بچه هایی با شرایط ما که خانواده خوبی از لحاظ مالی نداشتیم.ولی تنها راهی که میمونه اینه که کار کنی.خیلی سخت کار کنی.تا چندسال دیگه بری.(تا بازم دلار بیشتر نشه و وضعیت کشور بدتر نشده) ولی بالاخره بهتر از هیچیه. با واقعیت سعی کن کنار بیای.

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
منم یک ساله قول پبتزا به دوتا بچم دادم و بخاطر بی پولی نشد دیشب قهرکردن گریه کردن وخوابیدن😔

واقعا یک ساله؟؟؟ خدا کمکتون کنه.... اگه هر روزی فقط ده هزار کنار میذاشتین میشد سه میلیون و ششصد هزار....

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
وقتی خودت میگی ندارهبیکارهچطور بده دلت میخواد گدایی کنه یا دزدی؟؟؟شما که وضعیت خانواده رو می‌دیدی حت ...

وقتی ندارن بهتر بود طلاهامو نمیبردن لااقل، وقتی ندارن بهتر بود دوتا برادر به دنیا نمیاوردن بعد از من

پدر و مادرها قدیس نیستن

کار و پول در آوردن جزوی از پیشرفته

منم همینو میگم دیگه وقتی خانوادش ندارن مستاجرن اول کار کنه پول دربیاره بعد مهاجرت کنه نه که توقع داشته باشه پدرش بره از فامیلاشون پول گدایی کنه که ایشون مهاجرت کنه!!

وقتی خودت میگی ندارهبیکارهچطور بده دلت میخواد گدایی کنه یا دزدی؟؟؟شما که وضعیت خانواده رو می‌دیدی حت ...

یکجوری حرف میزنید انگار خودش تصمیم به زاییدن خودش و ورودش به این دنیا و خانواده گرفته.شماها تو این شرایط حرف نزنید بهتره.چون هم غیرعقلانی حرف میزنید هم این حرف بی منطقتون به هر لحنی که دوست داشتید پرتاب میکند سمت مخاطب.

اگر همین حرف با احترام میزدی ریپلای نمیکردم.

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
منم همینو میگم دیگه وقتی خانوادش ندارن مستاجرن اول کار کنه پول دربیاره بعد مهاجرت کنه نه که توقع داش ...

کجای کارید، پول هم قرض گرفتن تازه برا رهن خونه. هر آدمی به سطح تحملی داره، من دیگه واقعا نمیتونم تو این مملکت

واقعا یک ساله؟؟؟ خدا کمکتون کنه.... اگه هر روزی فقط ده هزار کنار میذاشتین میشد سه میلیون و ششصد هزار ...

پیتزای معمولی تو محله ما زیر ۱۰۰ هم بود تا پارسال مگه میشه ۱۰۰ تومن نداشت .. تعجب میکنم به هرحال حتی یارانه هم بگیرن میشه ۱۰۰ رو برداشت

وقتی ندارن بهتر بود طلاهامو نمیبردن لااقل، وقتی ندارن بهتر بود دوتا برادر به دنیا نمیاوردن بعد از من ...

با ندادن طلاهاتون موافقم

اما راجب بچه دار شدن خودشون میتونن تصمیم بگیرن

و اگر اون زمان تمکن مالی نداشتن و بچه دار شدن شما درست میگید و حق با شماست نباید بچه دار میشدن

اما اگر وضعیت اقتصادی خوبی داشتن نه حق با شما نیست